Minden hajléktan sors mögött egyedi történetek vannak

2019. április 11. 13:48

János bácsi értékes tagja társadalmunknak. Sokan fedéllel a fejük felett sem mondhatják el ezt magukról...

2019. április 11. 13:48
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Csütörtök este felhívtak, hogy baj van. János bácsit másnap reggel ki akarják rakni arról a hajléktalanszállóról, ahol eddig lakott. 
Tudjátok! Azt a János bácsit, aki minden pénzét mikuláskor és ilyenkor húsvétkor ajándékra költi rászoruló gyerekeknek. Pár telefonhívás után sikerült új helyet találnom neki. Nem volt egyszerű, mert János bácsi egy nyuszival és egy teknőssel él együtt. 
Minden hajléktan sors mögött egyedi történetek vannak. Nem ítélkezni kell felettük, nem gyűlölni kell őket, hanem segíteni nekik!
János bácsi azzal tölti a napjait, hogy szegény gyerekeknek gyűjtöget, nem magának. János bácsi értékes tagja társadalmunknak. Sokan fedéllel a fejük felett sem mondhatják el ezt magukról...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2019. április 13. 07:23
Minden hajléktan sors mögött egyedi történetek vannak" ez igaz Dobrev elvtársnő, erről sokat tudna mesélni Apró nagypapa elvtárs, ő aztán bőven közelébe volt az ilyen történeteknek, mikor a bolsevikok kitelepítették az embereket istállókba, barakkokba....de bizonyára neki is volt Jánosbácsija...
Newman
2019. április 13. 00:30
Apró Klára, a választáson azt kapja, ami a HAZAÁRULÓKNAK JÁR!!!!!
Tapeino
2019. április 12. 12:04
Ez a Gyurcsányné nem férfi?? Akárhányszor ránézek 1 férfit látok..
Negue
2019. április 12. 09:55
"János bácsi értékes tagja társadalmunknak. Sokan fedéllel a fejük felett sem mondhatják el ezt magukról..." Bizony igaz, vannak akik még egy budai villából sem mondhatják el magukról....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!