Miért láthatatlan a balliberálisok hazafiassága?

2019. március 26. 07:42

Valójában a nemzeti érzelmű emberek közössége sokkal nyitottabb, mint a balliberálisoké.

2019. március 26. 07:42
Vincze Viktor Attila
888

„Érdekes módon a kokárda elutasításában önmagukat megtaláló ballibek mind abból a szándékosan hibás feltételezésből indulnak ki, mintha a velük szemben kokárdát viselő, nemzeti érzelmű emberek csak azokat tekintenék nemzettársaiknak vagy hazafiaknak, akik szintén kokárdát hordanak.

Valójában a nemzeti érzelmű emberek közössége sokkal nyitottabb, mint a balliberálisoké, hiszen például a magyar nemzethez való tartozáshoz elegendő, ha valaki azt állítja magáról, hogy ő magyarnak vallja magát. Ugyanis a ballibek paranoid magyarságtudati fantazmagóriáival ellentétben a valóságban ma nem holmi genetikai megfelelőség vagy történettudományi kánon bebiflázása, illetve valamiféle magyarságtudományi ikonográfia elsajátításával állíthatja valaki magáról azt, hogy ő magyarnak tekinti magát.

A baloldali és liberális politikai oldal képviselői a szélsőséges nemzetellenes nézeteikkel ma már éppen ezért túllőnek a politikai céljaikon, és elidegenítik az általuk eredetileg befolyásolni akart választókat. Részben ennek is köszönhető a balliberálisok visszaszorulása világszerte, hiszen a nemzeteket megtagadó globalista internacionalisták világnézete és politikája ma már nyilvánvalóan gyökeresen szembemegy a józan ésszel és az emberi közösségek természetes igényeivel is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2019. március 26. 18:36
Miért láthatatlan a balliberálisok hazafiassága?" mert a hazaárulás kizárja a hazafiasságot...
Bokros Birka
2019. március 26. 16:49
Mert, kincs, ami nincs!
Negue
2019. március 26. 15:00
"Miért láthatatlan a balliberálisok hazafiassága?" Az érzés az láthatatlan. A baj az, hogy az érzés is hiányzik!
Akitlosz
2019. március 26. 14:50
"Miért láthatatlan a balliberálisok hazafiassága?" Ugyanazért, amiért a tűzokádó hétfejű sárkány is láthatatlan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!