Hunvald vagy Somogyi? Segítünk a castingban!

2019. március 06. 20:26

Az ideális ellenzéki jelöltnek legyenek elévülhetetlen érdemei a régi baloldal 2010 előtti népszerűségvesztésében és a Fidesz első kétharmados parlamenti többségének megszerzésében.

2019. március 06. 20:26
Tálos Lőrinc
Reflektor

„Az erzsébetvárosi MSZP ragaszkodik Hunvald György, a két ügyben is jogerősen ítélt volt kerületi polgármester indításához az önkormányzati választásokon – derült ki Gulyás Márton február eleji videójából. Tudjuk, nem lefutott meccs, az MSZP felső vezetése illetve a párt partnerei egy lehetséges összefogásban még beleszólhatnak. A Magyar Nemzet állítólagos információi szerint az MSZP-ben sem rajong mindenki az ötletért, ezért az MDF-et balra áthajító és ezzel kapásból földbe állító Somogyi Zoltán jelöltségét szorgalmazzák. Más, meg nem erősített információk, szerint Somogyit a DK szeretné jelöltként látni. Akármi is történik a színfalak mögött, az eddig kiszivárgott két név arra utal, hogy a 2010 előtti baloldal erői óvatos politikát folytatnak, nem veszélyeztetik a gyökértelenné válást holmi elsietett személyi megújulással. 

Mivel nagyon aggódunk, hogy egy merész húzással elveszítenék megszokott karakterüket és ugyanúgy kóvályognának az iránykeresés mezején, mint az LMP vagy a Jobbik, ezért gondoltuk besegítünk a castingban, szigorúan figyelembe véve annak során az MSZP és vidéke prioritásait. Tapasztalatunk szerint az összefogás olyan jelöltet keres, aki a következő feltételek közül legalább egynek, de ha lehet, többnek is megfelel: 1, legyen régi motoros, az sem baj - sőt előny -, ha már a rendszerváltás előtt is tapasztalatot szerzett a politikai vezetésben és a szocialista pártéletben. 2, legyenek elévülhetetlen érdemei a régi baloldal 2010 előtti népszerűségvesztésében és a Fidesz első kétharmados parlamenti többségének megszerzésében. Magas választói elutasítottság és korrupciós ügyek előnyt jelentenek!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2019. március 07. 11:03
Kedves Lőrinc! Haladunk!!! Már te is anyázol a hírek hallatán. Pedig ez a szociknál...............HAGYOMÁNY!!!!!!
Libraman
2019. március 07. 08:09
Gyerekkorunk nagy dilemmája: szar vagy kaka?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!