Orbán Viktor a kommunista Kína embere

2019. március 11. 12:52

Nemet mondunk az elnyomás és megfélemlítés minden formájára.

2019. március 11. 12:52
Szél Bernadett
Facebook

„Ma 60 éve kényszerült elmenekülni Tibetből a #dalailama. Kína, ez a modern diktatúra immár a legkegyetlenebb korábbi eszközök mellett 21. század eszközeivel az elnyomás legbrutálisabb eszközeit alkalmazza. Erről pedig beszélni kell, ez ellen tiltakozni kell. Azért is teheti ezt meg, mert ipari beruházásokkal, közlekedésfejlesztéssel, csalóka hitelekkel megvett, gerinctelen kormányok lapítanak. A korrupt politikus lapítanak. Pedig tudjuk, és ők is tudják, mi folyik ott. Az elmúlt évtizedekben Kína hatezernél is több tibeti kolostort romboltatott le, alig féltucat áll már csak. A lámákat évente átnevelő tanfolyamra vezénylik, aki pedig nem működik együtt, megkülönböztető jelet, kék cédulát kell viselnie. Gyakran kényszer-sterilizálás és akár a nyolcadik hónapban is elvégzett kényszerabortusz a tibeti nők osztályrésze. Megfigyelés, önkény, erőszak. 2019-ben is. Kína cinkosai, az elnyomással szerzett javak orgazdái hallgatnak korábbi, még ellenzékben tett Tibet-párti nyilatkozataikról. Kína népirtással és mindennapi elnyomással szerzett vagyonából futja az ő »bérleti díjukra«. 
Orbán Viktor a kommunista Kína embere, mi viszont nemet mondunk az elnyomás és megfélemlítés minden formájára — a világ minden táján és Magyarországon is!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gacsat
2019. március 12. 11:24
Meg a gyíkembereké. Nem lehet, hogy Orbán Viktor a mi emberünk?
székelyszó
2019. március 12. 11:14
Csak nézzük meg, hogy Németország, Franciaország milyen násztáncot lejt, hogy cégeik eladhassanak Kínának, Oroszországnak...nekünk földrajzilag is és történelmileg is elérhető piacok lehetnek...ezért kell velük jóban lenni...Tibet kényes kérdés, mint ahogy Katalónia, Kárpátalja, Erdély, Vajdaság, Isztria, Palesztina...most akkor Szél asszony senkivel sem állna szóba? ...hogy az indiánokról már ne is beszéljünk...
antioxi
2019. március 12. 09:58
Szél B. - a kívül zöld, belül vörös cirkuszoló női hölgy - dumál a kommunista Kínáról? Vicces.
Vakfolt
2019. március 12. 08:20
Tibet adja Kína édesvíz bázisának a harmadát. India és Pakisztán között valószínűleg a víz lesz az a döntő elem, ami a térség sorsát meghatározza, aszály esetén jelentős terméskiesés -> éhezés -> lázongás. India tározókat épít, így a víz jelentős része felett ő fog diszponálni. Pakisztán meg keményen szívni fog. Akkor most próbáld végiggondolni, hogy Kína jószántából valaha lemond-e Tibetről. Megvan? Akkor jó #dalolólámpázást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!