A bölcs Gyurcsányné Bukarestbe vágyik

2019. március 07. 22:35

Gyurcsány mindenhez is ért, ezt országlása idején bizonyította, hiszen kilőtt szemek és államcsőd követte a hazug nagyúr lépteit.

2019. március 07. 22:35
Szabó Gergő
Pesti Srácok

„Azt tudjuk, hogy Gyurcsány mindenhez is ért, ezt országlása idején bizonyította, hiszen kilőtt szemek és államcsőd követte a hazug nagyúr lépteit. De a magyar népnek kevés az ő bölcsessége, a szemek felnyitásához szükség van Gyurcsány Ferencnére is, hiszen Dobrev Klára a sok gürcölés során összekuporgatott pénzből felépített megszerzett villájukból hasonlóan tökéletesen látja a világ alakulását, mint a férje. Ma például azt jelentette ki egy sajtótájékoztatón, hogy a románok jobban élnek, mint mi, magasabb az egy főre jutó GDP, sőt azt is megtudhattuk, hogy a magyar munkaerő már Romániába vándorol ki hazánkból. Kíváncsi vagyok, hogy Gyurcsányné és tehetséges férje nem gondolkodott-e még ezen a lehetőségen, hiszen ha Bukarestben is van még mit tönkretenni, a sikeres házaspár megpróbálkozhatna ezzel a nemes feladattal is.

Gyurcsányné, a DK EP-listavezetője tömeges magyar kivándorlásról fantáziált a sajtótájékoztatón és megemlítette azt is, hogy a magyarok már Romániába is menekülnek a nyugat-európai célpontok mellett, hiszen annyival jobb ott az élet, szerinte Bukarest ma már jobb hely Budapestnél. Ez a megállapítás talán akkor sem volt érvényes, amikor a kedves férje intézkedett Magyarországon, most azonban csak annyit mondhatunk nekik, hogy a puding próbája az evés, Feri adja ki a parancsot otthon, hogy »csináljuk meg« és költözzenek ki felmérni a terepet a magyar hazafiaknak.

Érdekes, hogy a kommunisták mindig a népre hivatkoznak, azonban pont őket, a saját társadalmukat nem kérdezik meg sosem, hogy vajon ők mit gondolnak a világ alakulásáról. Gyurcsányékkal szemben azonban már túl vagyunk a véleménynyilvánításon, hiszen a szemkilövető regnálását követően roppant meg végleg az MSZP és a baloldal, sallangmentes munkát végeztek. Nincs is értelme szembeállítani az azóta eltelt időt az ő nyolc évükkel, ez többször megtörtént már, minden ember a saját bőrén érzi a változást. Ha azonban az emberek véleményére kíváncsi Gyurcsányné Dobrev Klára, akkor nézze meg, hogy a pártjukat hányan támogatják és a jelenlegi magyar kormány munkájával mennyien elégedettek. Be lehet csapni a választókat, de az emberek azt mindig megérzik, ha rosszul megy ország szekere és ki is nyilvánítják véleményüket, ők ezt igazán tudhatnák. Úgy látszik a kommunisták semmiből sem tanulnak, továbbra is teljesen hülyének nézik a társadalmat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2019. március 08. 12:21
Amilyen a Fletó, olyan a Fletóné
m.hunor
2019. március 08. 09:51
Állom az utat egy irányban,oda!
ellenforradalmár
2019. március 08. 09:29
Túl azon, hogy Magyarországon az 1 főre jutó GDP másfélszerese a románnak, Románia 2002-2010 között zárkózott fel hozzánk, amikor Romániában 45% volt a GDP növekedés Magyarországon meg csak 15%. Dobrev! 2002-2009 a férjed vagy kormánytag vagy kormányfő volt...
Tehetős Totó
2019. március 08. 09:04
Bukurest, Bukurest te csodás! A Dümbo(vicc)át hány híd öleli át! Odébb a nép háza, a csizmadia álma: nem láttál még nagyobb nyinunát*! *csuda (az ősdák minune szármáléka)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!