Pozitív példákat akarunk!

2019. március 12. 06:30

Mi lenne, ha a megkapargatott politikus múltjában valami pozitívumot találna a sajtó.

2019. március 12. 06:30
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Olvasói visszajelzésekből tudjuk: a nagyközönségnek mára körülbelül tele a hócipője azzal, hogy politikusainkról (pártállástól függetlenül) majdnem minden nap kiderül valami épületes – vagy annak vélt – disznóság.

Gondoljuk el, mi lenne, ha a megkapargatott politikus múltjában történetesen valami pozitívumot találna a sajtó. Mondjuk előkerülne Bangóné Borbély Ildikóról egy videó, amelyen a kis Ildi még bakfisként matrózblúzban éppen virágénekeket kántál tavasszal egy falusi templomkertben, mellette a sármos Korózs Lajcsi domborít fehér térdharisnyában.

A csúcs, mondjuk, az lenne, ha valamelyik lap kiderítené, hogy Gyurcsány Ferencet annak idején felvették a szegénységet fogadó domonkos rendbe, ám az ezt bizonyító papírok időközben elkallódtak, mint a habzóborász-diploma...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krakken96
2019. március 12. 09:24
Megszólalt a lelkiismerete? Talán halálán van?
Mich
2019. március 12. 09:23
Majd a Népszava/Index/888 legyártja ezeket a 'bizonyítékokat'...
aleb19
2019. március 12. 09:00
az vicces volt mikor tarlosbubu felesege torvenyt sertett es a barom leszereltette a tilosban jaro asszonyt leleplezo kamerat
balbako_
2019. március 12. 07:44
Csakhogy a felsoroltak erősen feddhető előélete garancia pártjukban a magasabb tisztség betöltéséhez. Mit keresne egy egészséges alma egy ládányi rohadt alma közt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!