Salvini meghívott, hogy bemutassam a magyar családpolitikát

2019. március 28. 21:11

Indulás Veronába, a Családok Világkongresszusára.

2019. március 28. 21:11
Novák Katalin
Novák Katalin
Facebook

„Indulás Veronába, a Családok Világkongresszusára, ahol Matteo Salvini miniszterelnök-helyettes és Lorenzo Fontana családügyi miniszter meghívására veszek részt, hogy bemutassam a magyar családpolitikát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. március 30. 07:01
A mai magyar családpolitika az egész Világon, de Európában mindenképpen EGYEDÜLÁLLÓAN KIVÁLÓ ÉS KIEMELKEDŐEN JÓ! Akkor is "az", ha nem érint mindekit egyértelműen pozitívan-- mondjuk a "csak" 2 gyerekes, falun élő értelmiségiek családjait, vagy az 1 gyerekes, 1 szülős, csonkacsaládban élő gyermekeket, vagy mondjuk a "csak" "élettársi" és nem házassági kapcsolatú "szülők" által nevelt gyerekeket. Legyen mindenki nyugodt! RÁKERÜL A SOR A FÖNTIEK VALAMILYEN SZINTŰ "MEGSEGITÉSÉRE" IS, CSAK IDŐ KÉRDÉSE. Hiszen nem lehet MIDENKIN azonnal és zofort segiteni, még akkor sem, ha a gyermekek VALÓBAN NEM TEHETNEK szüleik, vagy csak az apjuk vagy csak az anyjuk ilyen-olyan hibájáról, de bűnéről sem. Segiteni fogunk rajtuk is, de egyfajta prioritási sorrendet muszáj betartani, mert azért annyira még nem vagyunk gazdagok, hogy mindenkin segithetnénk EGYSZERRE!!! Novák Katalin államtitkár asszony kiváló személyisége a BIZTOS GARANCIA arra, hogy így lesz.
zolizolizoltan
2019. március 29. 13:26
Novák Katalin a minap azt mondta, hogy a Fidesz antikommunista párt. Úgy látom én is, hogy a Fidesz szimpatizánsait valóban a kommunista ellenesség tartja össze. Ezt nem tartom aggályosnak. Kissé aggályos, hogy a Fidesz propaganda összemossa a kommunizmust a szocializmussal annyira, hogy a fiatalabb korosztály nem is tud különbséget tenni közöttük. De nem tartom aggályosnak, ha egy párt szocializmus ellenes. Mást tartok aggályosnak. A Fidesz néppárt lévén magához vonzotta az antiszociális érzelműeket is. Nevezzük bátran őket szociálisan deviánsoknak. Bár a Fidesz deklaráltan nem akar antiszociális párt lenni, azonban táborában növekszik a szociálisan deviánsok tábora. Azoknak a tábora növekszik, akik érzéketlenek a szegények iránt. Ezt már aggályosnak tartom, annál is inkább, mert Novák Katalin sem ilyen ember, hanem empátiát mutat a szegények iránt.
orion
2019. március 29. 10:52
Közben a nemzetközi feminácizmus is Veronába tart cirkuszolni. https://www.tpi.it/2019/03/28/femministe-verona-congresso-famiglie/?fbclid=IwAR398kkosqB1LhNDWh2DpwkLBJ7AC2iCTECwXVn-NmRXTfvIPz0D_SgF9cw
Karbantartó9
2019. március 29. 09:03
Hajrá Kati!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!