Kiváló példa a ballib hazugsággyárra

2019. március 30. 13:22

Így higgyenek el bármit ezeknek a médiumoknak!

2019. március 30. 13:22
Novák Katalin
Novák Katalin
Facebook

„Kiváló példa a ballib hazugsággyárra ez a cikk is.

Egyetlen kommentár: a Családok Világkongresszusán Veronában ma délután fogok csak felszólalni, Matteo Salvinivel egy panelben. 
Innentől érdekes, hogy mi hangzott el tegnap az előadáson, amit meg sem tartottam, és hogy reagált az el nem hangzott előadásra a közönség...

Így higgyenek el bármit ezeknek a médiumoknak!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. április 02. 13:47
Folyamat!!! 1.) KIJÖN A FAKE NEWS; 2,) KIDERÜL, HOGY "GYÁRTÓIK" LEBUKTAK! 3.) MEGINDUL A TRÁGÁR SZEMÉLYESKEDÉS ÉS SÉRTEGETÉSÖZÖN--AZOK FELÉ AKIK MEGMUTATJÁK FEKETÉN-FEHÉREN A NYILVÁNVALÓ FAKE NEWS-T. MERTHOGY CÁFOLNI MÁR NINCS ÉRVÜK, NEM TUDJÁK. 4.) ÉRVELÉS, LOGIKUS ELLENBIZONYITÁS MEGHAL--MARAD A SÉRTEGETÉS TRÁGÁRKODÁS, SZEMÉLYES LERÁNTÁSI A SZARBA KISÉRLETSOROZAT. 5.) DE AZ OKTATÁST ÉS AZ EGÉSZSÉGÜGYET ELBASZTÁTOK....PERSZE A 'ZORBÁN ÉS MI..... 6.) MIAFASZNAK ÉPITETTEK ANNYI STADIONT A 'ZADÓFIZETŐK PÉNZIN...AHEJETT HOGY...STB--ST. 7.) EGYÉBKÉNTIS: LÓFASZT A SEGGETEKBE....MÁRMINT NEKÜNK..UGYI. 8.) VÉGE! MARAD A HALLGATÁS A CSEND....
syphax
2019. április 02. 13:34
EZ A FAKE NEWS "gyártás" tipusesete! JÓ, HOGY IGY TÖRTÉNT, HOGY MINDEZ MEGTÖRTÉNT IGY, BÁR KÉTLEM HOGY AZOKNÁL, AKIK EZT A HAZUGSÁGESETET NAGYBUZGÓN LEGYÁRTOTTÁK (UJ(JJJUJJUJJ!!!) PÉTERÉK) MINT "FELHÁBORITÓ ÉGÉST TÁLALVA A MŰVELT NYUGATON" BASSZÁK MEG, AZOKNÁL VALAMIT IS HASZNÁL. Merthogy 'azoknak olyan vastag bőr van a pofájukon, hogy ahhoz képest EGY 100 ÉVES RINOCÉROSZ SEGGBŐR HARMATOS BABAPOPSI AZ ÚJSZÜLÖTTOSZTÁLY INKUBÁTORÁBAN!
Vainamoinen
2019. március 30. 20:17
A 444 et retardalt idiotak irjak. Szep pelda az ellenzeki media fake news gyarto profiljara.
formaegy
2019. március 30. 19:23
Ezzel nem fog dicsekedni az ATV.))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!