Karácsony és a jeges vödör

2019. március 27. 17:57

Nem csak saját magát, de az őt támogató szervezeteket is készséggel nyakon öntötte.

2019. március 27. 17:57
Lánczi Tamás
Mozgástér

„Tegnap este az ATV Egyenes Beszéd című műsorában mindkét lehetőséget maximálisan kimerítette. Ha jól értjük, a veszteséges zuglói parkolás kapcsán Karácsony nem kevesebbet állított, mint hogy ő tartja a gyertyát a Fidesz-MSZP nagykoalíciónak a kerületben.

Habár Karácsony politikai pályafutását ismerve senkit sem érhet meglepetésként, mégis, jogosan vetődik fel az a kérdés is, hogy miért rúg bele abba a szervezetbe – nevezetesen az MSZP-be –, amely támogatja őt és nulla százalékon álló pártját? Sőt, meg is fordíthatjuk a kérdést: miért fogadja el a szocialisták támogatását, ha ilyen rossz véleménnyel van róluk?

A Fideszben most minden bizonnyal sokan szurkolnak Karácsonynak, hogy ő nyerje meg az ellenzéki előválasztást, hiszen ennyire alkalmatlan személyt Falus Ferenc óta nem jelöltek az ellenzéki pártok. Az egyetlen különbség Falus Ferenc és Karácsony Gergely között, hogy az ominózus jeges vizes vödörrel Karácsony nem csak saját magát, de az őt támogató szervezeteket is készséggel nyakon öntötte.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
briganti
2019. március 28. 07:42
He-he-he...Karigeriről mindig egy Hofi poén ugrik be: beszartál Geri?
balbako_
2019. március 28. 06:20
Egy jellemtelen, élősködő aranyifjú.
Budai Katalin
2019. március 28. 02:40
Kedves Tamás! Azért van ez így, mert Karácsony nem adhat mást, csak mi lényege. Egy nagyra nőtt, puhagerincű "ubi bene, ibi patria" alak. Mindenkinek az lenne jó, Karácsonynak is, ha visszamenne a szakmájába, ha van neki, és valaki hajlandó őt foglalkoztatni.
Gyéressy Károly
2019. március 27. 21:55
Szerintem Karácsony sajnos nem alkalmatlanabb Falusnál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!