Folyton magyarázkodnom kell, hogy nem vagyok drogos kommunista

2019. február 27. 13:26

Jó fizetés és politikai elhivatottság – leginkább ez motiválja az ellenzéki médiában dolgozó fiatalokat.

2019. február 27. 13:26
Piréz Róbert
Tutiblog

„Legalábbis azokat, akik hisznek a Soros-tervben; számukra teljesen természetes, hogy az újságíró kiszolgálja az idegen nagyhatalmak és ellenséges erőközpontok érdekeit.

A kevésbé elkötelezettek próbálják korrekten végezni a munkájukat, már amennyire a politikai és ideológiai elvárások ezt megengedik. Viszont nekik is meg kell küzdeniük azzal, hogy a másik oldal következetesen drogos kommunistának és prolihergelő kútmérgezőnek nevezi az ellenzéki újságírókat, egy lapon említve őket a lejárató cikkek íróival. Négy fiatal újságíró mesélte el nekünk, hogyan néz ki belülről a Nyílt Társadalom Alapítvány irányította média.

Az Abcúg.hu riportjával ellentétben mi – a ránk jellemző patriarchális fallokrácia jegyében – négy (legalábbis születésekor még) férfit kérdeztünk meg arról, milyen érzés, ha mindenki drogosnak, homokosnak és másokat kirabolni akaró kommunistának tartja őket, pusztán azért, mert a haladó médiában dolgoznak. Alább ezeket az esettanulmányokat olvashatják.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I_Isti
2019. február 28. 09:57
csúcs, jót nevettem... :D
Akitlosz
2019. február 27. 21:43
Hazátlan jöttment. Pirézia szenved a nyomortól ő meg itt Magyarországon drogos kommunistázik.
lavor
2019. február 27. 20:29
Ezen besírtam.:DDD "...melynek keretében életében a legközelebb került egy igazi férfihoz. Ramónnal, a borzasztó családi körülmények közül érkező latínó sráccal évekig levelezett, mielőtt a kirekesztő fehér hetero texasi hatóságok könyörtelenül belefecsekendezték a szexi és öntörvényű karamell-szabadsághős jól kiérdemelt méregkoktélját."
Robur
2019. február 27. 17:09
Miről zagyvál ez a kispöcsü?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!