Átmozgató edzés

2019. február 25. 16:57

Fogóddzunk erősen!

2019. február 25. 16:57
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Amint azt a PestiSrácok írja, a szívbeteg M. Richárd, a Dózsa György úti emlékezetes baleset egyik vádlottja újabban egy budapesti konditeremben »rehabilitálódik”«. (Ismeretes, hősünk vezette – jogosítvány nélkül – azt a 140-nel száguldó hófehér Mercedes kabriót, amely 2017 tavaszán karambolozott; a balesetben ketten meghaltak, sokan megsérültek. Ricsit kábítószer birtoklása miatt is elővették.)

Sosem hittem volna, hogy a súlyos szívműtétekre rá kell gyúrni. Vagy ez afféle gyógytorna? Szívesen meghallgatnám erről a dokumentumot kiállító orvos szakértőt. A szabadulólevelet aláíró bírótól pedig megkérdezném: vajon miért nem bízik a börtönkórház intézményében? A fotókon egyébként azt látni, amint a szívbeteg gyorsasági pilóta derűs ábrázattal, fitten emelgeti a ménkű súlyokat. (Nem a kőfejtőben – a konditeremben.)

Ha nem mondtam volna még: az egész itthon történt, nem valamelyik banánköztársaságban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2019. február 25. 18:33
Bíró/nő (?) és dr - nos, ugye nincs kérdés???
zakar zoltán béla
2019. február 25. 18:20
Már 200 fölött is töpörte a Die Sellt Az Andrássyn eme Nobel díjas fizikus.
tango47
2019. február 25. 17:44
Ez az eset is sok mindent elmond a bíróságokról. Ahogy a vicc(?) mondja: "Mi a különbség a jó ügyvéd és a sztárügyvéd között? A jó ügyvéd ismeri a jogot, a sztárügyvéd pedig ismeri a bírót."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!