Gyurcsány szoknyában

2019. február 27. 11:14

Az erősebb katona megy a frontra harcolni, ha a gyengébb kidőlt.

2019. február 27. 11:14
Horváth Zsófia
888

„Gyurcsányné színre lépett.

Ha egy családban az egyik szülő alkoholista, gyakori jelenség, hogy a másikra hárul az anyai és az apai szerep is. A józan lesz az, aki minden segítség nélkül eltartja a családot, vezeti a háztartást és neveli a gyerekeket, míg a másik jó esetben józanodik a pszichiátrián, rossz esetben kidől a kanapén az alkoholos üvegek között. Van az a pont, amikor egy családanyának is meg kell férfiasodnia, mert a ház ura már nem funkcionál. Az erősebb katona megy a frontra harcolni, ha a gyengébb kidőlt.

Gyurcsány lassan kidől.

Persze nem érdemes spekulálni, hogy mennyire absztinens, de azért a borvirág sem a napsütéstől jelenik meg az arcon.
Itthon viszont már mindenkit, akit lehetett, elárult, csalt, lopott, hazudott éjjel-nappal. Igazi udvari bolonddá kezd válni, így pedig sok dobása már nincs, és ezt ő is látja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
veszelka
2019. február 28. 14:05
Zsófi , Zsófi! Szeretem az okos embereket. Valami mást lát még a kristálygömbjében ? Vagy már elfordította a slusszkulcsot a seprűn ?
llnnhegyi
2019. február 28. 11:25
Kedves Zsófia! A humorod találó. Hiába no! A művelt jobboldalnal van már a humor is . "mer a terrornaci Orbán mindent kisajátít"
Vadakat terelő juhász
2019. február 27. 17:29
1. Kerüld az elvont gondolatokat, és az érzelmeket vedd célba! 2. Kevés üzenetet küldj, de azokat folyamatosan sulykold! 3. Használj felszínes, általánosító véleményeket, sztereotípiákat! 4. Az érvelés legyen egyoldalú – soha ne árnyalj! 5. Folyamatosan kritizáld az ellenfeledet! 6. Keress egy ellenségképet és folyamatosan rágalmazd!
catalina9
2019. február 27. 16:11
talán skót..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!