Sikertelen ember persze hogy gyűlöli a sikerest

2019. február 15. 09:29

Gulyás Márton politikus. Rossz politikus, ez világos, sőt írhatnám, hogy politikusszerűség.

2019. február 15. 09:29
Gábor László
888

„Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó. Egy ország mindig szereti az olimpiai bajnokait. Minden ország. Nem igaz, hogy csak Magyarország. Franciaországban például egy finoman fogalmazva sem túlságosan jól kommunikáló cselgáncsbajnok valóságos nemzeti hős. Politikai napilapok idézik a véleményét az élsportról. Vagy az egészséges táplálkozásról. Egy olimpiai bajnok népszerű. Mindenütt.

Gulyás Márton politikus. Rossz politikus, ez világos, sőt írhatnám, hogy politikusszerűség. Választáson még nem indult, ha indulna, nulla egész valamennyi százalékot kapna. De azt engedjük meg neki, hogy politikusszerűség. Ha pedig az, bármennyire is rossz, tudhatja: olimpiai bajnokba belekötni – aki az égvilágon semmi rosszat nem csinált, ráadásul szeretik – nem túl népszerű ötlet. Az olimpiai bajnoknak ártani nem tud, haszna nincs, őt, a politikusszerűséget ettől senki nem fogja jobban szeretni, sőt. Biztos lehet benne, hogy sőt.

És mégis. Gulyás Márton politikusszerűség trágár szavakkal belekötött Gyurta Dánielbe, mert a külügyminiszter, Szijjártó Péter mellett vállalt – egyébként sportolói múltjához kapcsolódó – munkát. Mi lehet az igazi baja? Miért zavarja, hogy Gyurta Dániel sportdiplomáciai munkát kap?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lazsu
2019. február 18. 18:55
Szegény becsületes jobboldali apukája! Mennyire szégyellheti magát a fia miatt.
koronaszepe
2019. február 16. 09:50
Írja ezt egy újságírószerűség...
balbako_
2019. február 16. 09:05
Jól látja a szerző. A lumpen proli irigységre bazíroz az összes ellenzéki párt. Lusta vagy dolgozni, hülye vagy a tanuláshoz? Orbán és a Fidesz az oka! Aki vitte valamire az biztosan valami Fidesz furfanggal tehette csak nem szorgalmával, tehetségével ennélfogva rászolgál a gyűlöletre.
Zokni
2019. február 15. 21:06
"Sikertelen ember persze hogy gyűlöli a sikerest" - írja. Ez nem igaz. Ne induljon ki magából. Vagyis ne induljon ki hazugságból. K. Mandi! Az rendben van, hogy nyomatják a kormánypropagandát, valamiből meg kell élni, de minek közölni ilyen "önképzőköri" dolgozatokat, amilyeneket a magyar tanár elriasztó példaként szed szét a nebulóknak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!