Azok nem látják Európát, akik az önfeladás vitorlájába fújják a szelet

2019. február 25. 17:25

Frans Timmermans a hétvégén megint gyarmattartó hangnemben sértegetett minket

2019. február 25. 17:25
Dömötör Csaba
Facebook

„Éppen azok nem látják Európa érdekeit, akik az önfeladás vitorlájába fújják a szelet, és nyílt társadalmat akarnak. Teljesen kiszolgáltatottá tennék Európát azzal, hogy kitárnák kapuit nagy néptömegek előtt.

Mindezt úgy, hogy ezelőtt egyáltalán nem kérték ki az európai állampolgárok véleményét erről. Mi nem kérünk a gyarmatosító hangnemből, az elitista arroganciából, főleg nem egy olyan embertől, akinek a pártja odahaza 10 százalékos támogatottság alá esett.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2019. február 26. 08:29
Frans belefolyt (pardon; belefojt) a magyar EU-s választási kampányba. Erre még Angela DDR Merkel sem vetemedett, Kohl pedig forog, mit forog, pörög a sírjában.
harcimarci
2019. február 25. 22:32
Kedves CDU, nem lehetne inkább arról párbeszédet kezdeményezni, hogy Timmermanst zárják ki a szocialista frakcióból? Legalább egyszer végre a Néppárt szólna bele egy másik pártcsalád belügyeibe és akarná előírni , hogy ki lehet a tagja és ki nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!