Orbán Viktor nem rázza az öklét, csak bosszúból elveszi egy újság címét

2019. február 02. 17:43

Egyszer már eltemetett újság identitását hantolják ki és használják fel.

2019. február 02. 17:43
Bogatin Bence
Mérce

„Mert miközben a kormányoldal önfeledt győzelmi táncot lejt Simicska politikai sírján, nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy alátétnek ehhez egy jobb, rosszabb, tulajdonképpen mindenféle időket megélt, majd egyszer már eltemetett újság identitását hantolják ki és használják fel. Egy olyan újságét, amelynek semmi köze nem lesz ahhoz, amely most a nevét kisajátítja.

Egy olyan újságét, amelyről – a Magyar Időkkel ellentétben – nemcsak, hogy tudtuk, mennyi fogy belőle de megszűnésekor a legolvasottabb politikai napilap volt.  És amelynek a kötélékében a végsőkig kitartó újságíróknak és több tízezer egykori olvasójának pokolian fáj, amit most művelnek vele. Hogy a magyar nyilvánosság egészéről már ne is beszéljünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2019. február 05. 15:51
Szeretnélek felhomályosítani kisköcsög!! Megvették a lap nevét!!
makapaka2
2019. február 05. 11:14
Így ismét a legolvasottabb napilappá válhat.
barany
2019. február 04. 17:41
Évtizedekig voltam a Magyar Nemzet előfizetője. Éppen a Simicska-féle "G nap" környékén járt le az előfizetésem, amit természetesen nem hosszabbítottam meg. Tökéletesen helyénvalónak tartom, hogy a patinás lap átmeneti "elrablása" után visszatér oda, ahol a helye volt és van, a nemzeti-konzervatív oldalra.
antioxi
2019. február 03. 15:11
Bogatin seggfej! A Magyar Nemzet újra igazi nemzeti újság lesz a szégyenteljes simicskás-, bal-lib évek után.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!