Szervezés

2019. február 13. 11:28

Sajnos azonban a kormánybuktatás egy roppant összetett feladat.

2019. február 13. 11:28
Aristo
Pesti Srácok

„Jellemző módon, miután az egyszerűbb feladatot sem sikerült megoldani, azonnal egy sokkal nagyobba kezdtek bele: a kormánybuktatásba. Sajnos azonban a kormánybuktatás egy roppant összetett feladat. Tisztázni kell előtte a hogyan, mikor és a kivel égető kérdéseit.

Ezek eldöntéséhez azonban szükség lenne olyas tulajdonságokra, mint az értelem, analitikus képesség, szervezőkészség és ami a legfontosabb, a szorgalmas munka. És hát pontosan ez utóbbi hiányzik a legfájóbban.

Az ellenzéki pártok jókora összegek felett rendelkeznek. Gondolná az ember, hogy ennek hatására pezsgő élet van a pártszékházakban. Nyüzsögnek az ügyintézők, tanácsadók, logopédusok, természetgyógyászok és ki tudja még kik. Akikre csak szükség van a működéshez. Na, most ezek nincsenek, és ebből fakad a kérdés, mire költik akkor a pénzt?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karvaly
2019. február 15. 14:30
Elég átlátszó módon próbálsz visszavonulni - ha igazad lenne, akkor nem hezitálnál leírni, hogy mit is akartál mondani az első hozzászólásodban, már csak azért is, hogy az orrom alá dörgölhesd. De nem baj, pontosan ezt vártam.
Huffnágel Pista
2019. február 15. 09:32
“Az első szög az ellenzék koporsójába a Rezsicsökkentés volt, az utolsó pedig a SZÜLESZTÉS2019 lesz.” - HuffANGEL0
NagyLaci
2019. február 13. 21:19
Kéne már egy ellenzék, olyan igazi. Ripacs idióták ellen a mostani 2/3-ad olyan, mintha a focimeccsen csak egy csapat szaladna fel a pályára. Azé valljuk be, hogy a körmöket leszagató pufajkás Horn kakiját sem nyaldoshatná ez az elfuserált, ellenzéknek magát kiadó szerencsétlen elvtelen néptömeg. Mondjuk ha Horn ezt tudta volna, hogy ilyenné válik majd a baloldal, visszahívta volna a Ruszkikat.
balbako_
2019. február 13. 16:11
Semmi nem bizonyítja ékesebben, hogy ez az ellenzék agyhalott, mint az hogy a legutolsó gigatüntetésükön vagy ötödszöri számolásra jött ki a 100 fő és azóta is harsogják mekkora siker volt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!