Ellenzéki képviselőnők közös nyilatkozata

2019. január 31. 07:40

Mi hiszünk az emberi méltóságban.

2019. január 31. 07:40
Vadai Ágnes
Facebook

„Ellenzéki képviselőnők közös nyilatkozata:

Elfogadhatatlan, hogy újra rendezhet a szexuális zaklatással vádolt Marton László!

Mélységesen elítéljük, hogy a szexuális zaklatással vádolt Marton László a Fidesz jóváhagyásával újra rendezhet a veszprémi színházban. Ha a hatalommal való visszaélés egyik legdurvább formája, a szexuális zaklatás következmények nélkül marad, akkor semmi nem fog változni az országban és a társadalomban. Ha ma nem teszünk semmit, akkor 10, 20, 30 év múlva kiderülő gyomorszorító történetek és kibeszéletlen traumák fognak ismét rávilágítani arra, hogy nem cselekedtünk, amikor kellett volna. Hogy nem védtük meg a szexuális zaklatás áldozatait, hogy nem álltunk ki azokért, akik egyedül sokszor beszélni sem mernek az őket ért megrázkódtatásokról.

Mi hiszünk az emberi méltóságban, és elfogadhatatlannak tartjuk, hogy Marton László bárki segítségével újra rendezői székben ülhet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rasdi
2019. február 02. 14:49
Az MTVA-s szeánsszal megmutattátok, mit tartotok az emberi méltóságról.
Budai Katalin
2019. február 01. 18:20
Akkor viselkedjetek is úgy! Amit a Parlamentben és az MTVA- ban csináltatok, az minden volt, csak nem emberi és nem méltóságos.
Akitlosz
2019. február 01. 17:59
"Ellenzéki képviselőnők közös nyilatkozata Mi hiszünk az emberi méltóságban." Kár, hogy nem Magyarország felemelkedésében. De megértem, hogy abban nem hisznek, hiszen nem érte tesznek, hanem ellene.
lillll
2019. február 01. 14:59
Nyerészkedő rohadékok, beleártjátok magatokat mindenbe, amihez semmi közötök. Takarodjatok már el a közéletből, mérgezzétek a négy fal között azt, aki hajlandó elviselni titeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!