Temetni jöttem, nem dicsérni

2019. január 23. 07:38

Elfelejtették, hogy nem egyetlen ember a felelős? Hogy nem Vajna Timire kellene haragudni?

2019. január 23. 07:38
Szentesi Éva
WMN

 

„Elfelejtették sokan, hogy a gyászt tisztelni kell?

El!

Elfelejtették, hogy nem egyetlen ember a felelős? Hogy nem Vajna Timire kellene haragudni?

De ha egyszer rá lehet a legjobban? Ha egyszer ő rakta ki a legjobban a kirakatba, mennyi minden jutott neki?

Szerinted még akkor sem lehet, mert értelmes ember ilyet nem csinál? Mert sokkal jobban látja az összefüggéseket, és nem timikézik, és nemcsak rá haragszik, hanem az összes többire, aki elindította a gyűlöletkampányt, és széthasította az emberek elméjét ezzel a sok maszlaggal?

Lehet! Lehet, hogy így kéne.

Hogy Vajna Timi is csak egy tünet? Hogy neki is rossz sora volt, nézzük meg, honnan jött, hogy bántalmazták, szegény volt, nem tehet róla, ne bántsuk a gyászában, meg amúgy is… senkinek semmi köze hozzá, hogyan voltak együtt a férjével?

Lehet!

És azoknak az embereknek, akik fröcsögnek és mémeket gyártanak, ki vizsgálja meg a múltjukat meg a mentális állapotukat?

Tőlük ki kérdezi meg, hogy voltál-e bántalmazott, van-e pénzed kajára, fel tudod-e nevelni a kölyködet? És attól, aki úgy néz ki, hogy körülötte minden rendben van, attól ki kérdezi meg, hogy mikor elég?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr.Falafel
2019. január 24. 10:11
Na, ez a nő egy igazi gyilkos hajlamú proli.
Okoskata
2019. január 23. 20:09
Azért Shakespeare-t nem kellett volna belekeverni! Két különböző dimenzió!
orion
2019. január 23. 19:26
Szóval Princz Gábor csupa szívjóságból odaadta a névjegykártyáját Szentesi Pultos Évának, de Vajna nem adta oda,pedig ugyanannál a pultnál ült a nőivel. Majd lett belőle Szentesi Rúzs És Tükör Éva majd Aktivista Éva. (a betegsége után lett "nagyíró") "Korábban engem gyakran hívtak a Mokkába, többször mesélhettem ott a rákellenes kampányomról, de miután kormányellenes tüntetéseken szónokoltam, többé nem hívtak szerepelni, a köztévés Ridikülbe sem invitálnak azóta. Ebben az Andy nevéhez köthető TV2-ben is más lett a hangulat. Propagandatévé lett, ömlött belőle a gyűlöletkampány. Jujjfujjfidesz A VMN libsi tyúkól.
nyugalom
2019. január 23. 11:20
Korda gyuri es klarika, lehetne sorolni!!!! A cikk rejtett aljassag!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!