Ez volna a botrány?

2019. január 31. 07:45

Nem tudom, hogy a cikkek íróinak van-e egyéb információja Habsburg Mihályról.

2019. január 31. 07:45
Puskás Balázs
Puskás Balázs
Vasarnap.hu

„Hétfőn számos internetes hírportál beszámolt arról a – szerintük valószínűleg botrányos – hírről, hogy Habsburg-Lotharingiai Mihály főherceg önkormányzati lakást bérel a budai Várnegyedben havi 71 000 forintos bérleti díjért. Ami ugyebár mélyen a piaci ár alatt van. A cikkek kiemelték, hogy a főherceg együtt vadászott Lázár Jánossal és, hogy egy osztrák-liechtensteini iparmágnás ingatlancége igazgatótanácsának a tagja. Következésképpen dúsgazdag. A cikkek azt sejtetik, hogy Habsburg Mihály egyfajta arisztokrata NER lovagként kapott (majdnem) ingyen lakást a Várban. Egy Habsburg ingyen a Várban. Micsoda rettenet! 

Nem tudom, hogy a cikkek íróinak van-e egyéb információja Habsburg Mihályról, az életéről, a tevékenységeiről, a családjáról. Nagy valószínűség szerint nincs, az Index cikkírója bizonyosan teljesen ismeretlen a témában, hiszen állítása ellenére még egy olyan fényképet sem sikerült találnia, amin a főherceg oldalán látható hölgy valóban a felesége.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vainamoinen
2019. február 01. 17:33
Ha jol tudom, az Onkormanyzati kepviselok is kedvezmenyesen berelnek a varban lakasokat, ellenzekiek is! Egy Habsburg Mihaly sokkal tobb eszmei hasznot hoz az orszagnak mint amit penzben ki lehetne fejezni, a kedvezmenyes berles, csekelyseg.
u.cserkész
2019. február 01. 12:58
Az egészet ott rontottuk el, hogy 1278-ban IV. (kun) László királyunk magyar és kun, és Habsburg Rudolf vezette német sereg hülyére verte a cseh Ottokár seregét, aki meg is halt a csatában. Egyes legendák szerint a kunok arra ösztönözték Lászlót, hogy, ha már együtt vannak, verjék szét a Habsburg sereget is. Két legyet egy csapásra. De hát Kun László magyar úriember volt és nem tette meg. Mindig erre fizetünk rá.
Akitlosz
2019. január 31. 21:41
Már az szégyen, hogy egy habsburg legálisan Magyarország területén tartózkodhat. Az pedig kiváltképpen az, hogy a Fidesz állami állásokkal jutalmazza és így pénzeli is őket. Tessék 1620. után végre újra igazi magyart királyt választani! Mert addig a habsburgok és a híveik nem adják fel. Valószínűleg azután sem, de akkor is súlyos csapás lenne a számukra újra egy igazi magyar király 400 évvel I. Gábor után! Persze ez csak egy mellékes szempont. A bolsevikok még jobban visítanának a köztársaságuk levágásakor. :-) De jellemző, hogy bár rajta van a pénzen Bocskai István és Bethlen Gábor is, de azt nem jelzik, hogy Magyarország királyai voltak.
ZolieM
2019. január 31. 13:17
Aki a baloldali moslékmédiától és a szaros firkászaitól tájékozottságot vár el, az még hisz a csodákban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!