LMBTQIDDQD

2019. január 02. 16:45

Ez a kód kukába vágja száz év nőjogi harcának hasznát.

2019. január 02. 16:45
Pozsonyi Ádám
Origo.hu/888

„Odamegy egy százkilós férfi, kiejti a száján, hogy LMBTQIDDQD, s ez a varázsszó mindent lenulláz. Ez a kód kukába vágja száz év nőjogi harcának hasznát. Ez a kód többet nyom a latba, mint a szegény sportolónő tizenöt éves gyakorlása, erőfeszítése és munkája.

Mondom, szerintem nem volt nagy üzlet. Rendben, a férfi neki már nem ura, szabad. De a haladó Nyugaton szinte az utcára sem mehet. Gyakorlatilag nincs biztonságban. Amíg »elnyomott« volt, ha egy pernahajder egyetlen tiszteletlen szót mondott neki a sétatéren, öt vadidegen férfi rohant a segítségére, s pofozta fel kérdés és bizonyíték nélkül azt az állítólagos zaklató férfit.

Ma nemhogy a fehér férfi nem segít – hogy segítene szerencsétlen, őt a földre rúgták, kiherélték, életképtelen valakitől miért várunk segítséget, főleg, ha száz éve mondjuk az arcába, hogy »nincs rád szükségem« –, de már a hatóság sem védi meg.

Mert ő csak egy nő. Egy fehér nő. És így az áldozati státusban régóta hátrébb foglal helyet, mint a nemváltó muszlim fekete drogkereskedő.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2019. január 03. 16:00
Kéretik ezután a prostituáltbérléses manőver után az összes feministának topplessben tüncizni az isztambuli egyezményért.... Ja, egyébként a prostibérlés az európai érték? Svédországban lecsuknák érte a hatóságot.
BáróVeszteghy
2019. január 03. 12:09
Forrással vigyázni! A Berliner Express egy szatíraportál. :-)
cserfes
2019. január 03. 12:04
Azért mielőtt bárki nagyon komolyan veszi a hírt, nézzen utána a hírközlő oldalnak, mely olyasmi, mint a Hírcsárda.
Palepoli
2019. január 02. 21:24
Zseniális írás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!