Börtönnel fenyegetsz minket, te kis Buzinkay? Tényleg ennyire hülye vagy?

2019. január 04. 11:48

A propagandisták nem újságírók, hanem hazaárulók – ezzel a címmel üzent hadat a kormánypárti firkászoknak egy bizonyos Buzinkay György, a Momentum elnökségi tagja.

2019. január 04. 11:48
Pilhál Tamás
Pesti Srácok

„Tehát azt írja az Azonnali.hu-n ez a kis Buzinkay gyerek a Momentumból, hogy a kormánypárti sajtó nem újságot készít, hanem propagandát. Azt is írja, hogy a közmédia és a propagandagép többi eleme (gyanítom, idesorol minket is) nem sajtó, az orosz propagandát terjesztő propagandisták pedig hazaárulók. A kis Buzinkay gyerek imigyen teszi föl briliáns írásművére a koronát:

»A propagandagép propagandistáit is el kell számoltatni. Bíróság elé kell állítani azokat, akik részt vettek az magyar demokrácia felszámolásában és a magyar függetlenség oroszoknak való kiárusításában.«

A Buzinkay-gondolatmenet (már ha ez egyáltalán »gondolat« vagy »menet«) kapcsán adódik a kérdés, miért ír ilyeneket ez a butus kisfiú, aki Facebook-fotója alapján leginkább egy szopott gombócra emlékeztet, amelyet az óvónéni bablevesbe ültetett. De talán – most kivételesen – fogalmazhatunk ennél karcosabban, elvégre, amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Szóval.

Mit képzelsz magadról, te nullszériás, pelenkás kis senkiházi? Börtönnel fenyegeted a kollégáimat, újságírókat, tévés és rádiós szerkesztőket, amiért nem a kormányt, hanem az ellenzéket tartják veszedelmesnek? Ki a büdös franc vagy te, Buzinkay? Honnan szalajtottak, Macron melyik bő bugyogójából bújtál elő? Meg úgy egyáltalán, mit képzelsz magadról, hogy a tojáshéjjal a seggeden játszod a Lenin-fiút? Hm? Ne hadonássz azzal a dobtárassal, mert még lábon lövöd magad! Hülyegyerek!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Balatonakarattya
2019. január 06. 11:00
Kedves Pilhál Tamás, miben nincs igaza ennek a fiúnak? Miben - de tényleg miben? - különböznek önök Rákosi vagy Kádár bértollnokaitól?
Pierre
2019. január 06. 09:58
ennel a par sornal nem hiszem, hogy barmi jobban megmutatna, hogy a propagandistak nem ujsagirok.
Tatulus
2019. január 05. 17:22
Már csak azt nem értem, ez a sok ballhibbant, akik itt osztják az észt, mi a fenét keresnek itt! Nekik a tüntin lenne a helyük! Vagy gyáva nyulak, vagy külföldről nyomják az idióta dumáikat! Na, ez a mai ellenzék!
Vakfolt
2019. január 05. 15:28
Amikor ilyeneket így kitalálnak, az a szomorú, hogy ezzel csak a leckét készítik el, amit Tóth Csabától tgmig az összes kretén csak elismétel. Ez milyen név már amúgy? Buzinkay.. A Rákosi rendszerben bemegy a pali, hogy nevet akar változtatni: - Uram, csak nagyon indokolt esetben lehetséges, hogy hívják? - Szar Mátyás. - Hát ez esetben valóban indokolt, és mi szeretne leni? - Szar István.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!