A kormányváltás színjátéka

2019. január 06. 10:08

A liberális destrukciót az utcákon, a médiában, a kultúrában, a tudományban, az oktatásban, vagyis mindenütt le kell győzni ahhoz, hogy a normalitás megvédhető legyen a kóros devianciá­val szemben.

2019. január 06. 10:08
Petrin László
Magyar Idők

„Ezért a kormánynak most már rá kell ébrednie, hogy a jó gazdaságpolitika, a növekedés, a munkanélküliség csökkentése, a külpolitikai sikeresség önmagában nem elég. A liberális destrukciót az utcákon, a médiában, a kultúrában, a tudományban, az oktatásban, vagyis mindenütt le kell győzni ahhoz, hogy a normalitás megvédhető legyen a kóros devianciá­val szemben.

Mert jelenleg az történik, hogy intoleráns, gondolatrendőrt játszó törpepártok politikai pankrátorai, gátlástalan szocialisták és jóléti sovinizmussal házaló, kenetteljes volt szélsőjobbosok szabadultak rá Budapest és néhány vidéki nagyváros utcáira. Nem egyszerűen arról van szó, hogy ezek a parlamentben, az utcákon és a köztévében randalírozók a polgári-nemzeti kormány értékeihez képest más értékrendet képviselnek, nem szimpla elvek közötti konfliktusról van szó, hanem morális értékrendek állnak szemben egymással.

Azzal a nemzeti kormánnyal szemben, amely a magyar történeti tudat, a magyar nemzet folyamatosságának a kifejezőjévé vált, nem tudnak önálló narratívával, a polgárok többsége számára vonzó célokkal szolgálni. Siralmasan mondanivaló-hiányos politikai vegetálásuk következtében akkora mértéket öltött közöttük a szellemi kiüresedés, hogy valójában már nem gondolnak semmiről semmit. Az ilyen katasztrofális célnélküliség vezetett oda, hogy semmi másból nem áll az ellenzéki politika, mint a Fidesz és Orbán Viktor tagadásából és szidalmazásából. Az ellenzék stratégiája csupán ennyi: »orbánozással« bármi megmagyarázható.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2019. január 06. 14:27
Fidesz és Orbán Viktor tagadása és szidalmazása szükséges, mert kinek hiányzik a Simicskát semmibevevő fogalmazás, a plakátkészítés ejaculatio precoxa: http://cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/1802/20180212soros-gyorgy.jpg?w=644&h=429 Ilyenektől nem lehet szabadulni, csak a "nyálas" fogalmazást ismételgetni. A szégyenben tapicskálás. Semmi humorérzék.
kereszteszent
2019. január 06. 12:21
Milyen szomorú, hogy ez az egyszerű magyarázat: "Orbánozással minden megmagyarázható", tényleg igaz. Valaki írta, hogy jobb ellenzéket érdemelnék, hát tényleg. https://youtu.be/0PXkGRHALbQ
flesh ripper
2019. január 06. 12:04
Lassacskán cselekedni kell. Fordítsuk meg Gyurcsány felhívását, uszítását a terrorra, az erőszakra: "Közösen lázadunk. Nem egy törvény, hanem a sorosista- gyurcsányi terror ellen. A valódi rendszerváltásért küzdünk mindannyian. Először eltakarítjuk ezt a mocskos bandát. Aztán beszélhetünk másról.”
Mich
2019. január 06. 11:48
"semmi másból nem áll az ellenzéki politika, mint a Fidesz és Orbán Viktor tagadásából és szidalmazásából" Tehát ellenzékváltás kell - 2030-ra talán meglesz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!