Itt az új Gillette: kasztráljátok magatokat vele

2019. január 23. 13:29

A márka férfiatlanul kíván tökéletes lenni, hogy megfeleljenek a píszí férfiellenes hisztériájának.

2019. január 23. 13:29

„A kortárs baloldal nagy találmánya az, hogy fantáziavilágot épít magának, telis-tele fehér felsőbbrendűségért harcoló neonácikkal, erőszakos fehér férfiakkal, a patriarchátussal és a »nemek közti bérszakadék« mítoszaival, hogy aztán ebből a mesevilágból vonjon le következtetéseket a létező világra nézve. Miért is csodálkozunk azon, ha ennek a műveletnek az eredménye minden egyes esetben kiszámíthatóan abszurd lesz?

Az a tanulság, hogy borotva nem való feminista nő kezébe – számára haszontalan eszköz, másoknak meg csak ártani tud vele.”

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2019. január 24. 11:34
Mondjuk én már huszon éve bojkottálom a gilettét ( villanyborotvával), s eztán is fogom. Javaslok egy össznépi férfias bojkottot a gilette ellen. Szerintem van az a pénz, melynek elvesztése után behúzzák a farkukat.
Lion
2019. január 23. 19:44
Itt a 1989-as Gillette reklám, avagy régen minden... https://www.youtube.com/watch?v=NI9DsV8K_MU
utze
2019. január 23. 18:29
Remélem ezzel rábasznak erre ezek a patkányok, bár gyanítom ezzel kalkuláltak - a lényeg a progresszív oldalnak tett gesztus, a társadalom átformálása, akkor is, ha ez rövidtávú profitveszteséggel jár.
orion
2019. január 23. 18:01
A nagyapám ráakasztotta a borotvaszíjat az ajtókilincs fölé vert szögre és megfente a csontnyelű borotváját. Az egyik fiam valamelyik nap megkérdezte, megvan-e még az a borotva, mert meg akarja tanulni a használatát. Megvan. (remélem, kevés sérüléssel megússza a tanulási folyamatot ;) )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!