A pihent munkavállaló a jó munkavállaló

2019. január 25. 17:38

A végletekig kifáradt munkavállaló miért végezné jól a munkáját?

2019. január 25. 17:38
Bősz Anett
Facebook

„Egy normális vállalati kultúrában a munkáltató és a munkavállaló tisztában vannak azzal, hogy ők nem ellenérdekelt felek. A végletekig kifáradt munkavállaló könnyebben betegszik meg, nem motivált, miért tudná vagy akarná jól végezni a munkáját? A munkáltató érdeke is azt kívánja, hogy az általa foglalkoztatottak ki tudják pihenni magukat, hiszen így újratermelik a munkaerejük minőségét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bölcs Ész
2019. február 04. 08:51
Neked meg az agyad pihent!
Senye Péter
2019. január 28. 07:56
Rendes munkát nem lehet pihenten befejezni. Jóleső fáradtsággal igen.
puszika
2019. január 27. 11:32
A pihent agyú liberális meg felejthető!!!
syphax
2019. január 26. 21:47
Piszokul megy a balosok körében a szarpasszirozás. Mintha bárki is vitatna bármit--jobbról--ezzel a túlóratörvénnyel kapcsolatban. A balosoknak meg a libsiknek azt hiszem az a legnagyobb bajuk ezzel a törvénnyel, hogy VAN! De talán még az sem, hanem inkább az, hogy nem lehet JÓL és HATÁSOSAN BELEKÖTNI! Azért gondolom mindezt, mert sehol és senki nem válaszol arra a kérdésre, hogyha a MUNKAVÁLLALÓ DOLGOZÓ kezében van a kulcs, miszerint Ő akar-e túlórázni vagy sem, akkor mi ebben a kényszer? NÉMA CSEND ÉS HULLASZAG!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!