Bukás lesz a közös listából

2019. január 08. 08:15

Jelen pillanatban a teljes ellenzék végfelhasználása zajlik.

2019. január 08. 08:15
Bálint Botond
Bálint Botond
Magyar Idők

„Erős a gyanú, hogy jelen pillanatban a teljes ellenzék végfelhasználása zajlik. Az őket legalábbis részben befolyásoló külföldi érdekcsoportok, nyilvános és titkos szervezetek megértették, hogy ezzel a társasággal semmiféle eredményt nem érhetnek el. Sem választásokon, sem erőszakosan ezek nem fognak hatalomra kerülni.

Annyira nyilvánvalóan képtelenek a kormányzásra, már-már ukrajnai értelemben, hogy bábkormányként sem lennének képesek kiszolgálni a külföldi érdekeket. Magyarországon meg mégsem lehet megtenni azt, ami keletebbre bevett gyakorlat, hogy külföldiek, kettős állampolgárok lesznek miniszterek, államtitkárok a kormányban.

Valószínűleg ennek hatására született meg az a gondolat, hogy az ellenzéket feláldozzák, teljesen elhasználják az európai parlamenti választások kampányában.

Az ország közhangulatának rombolása, az utcai erőszak talán alkalmas lehet arra, hogy csökkentse a szavazási kedvet, a Fidesz fölényét. Az ellenzéki parlamenti képviselőket, pártvezetőket teljesen hidegen hagyja az, hogy az országkép további aláásása rontja az ország érdekérvényesítési képességeit az EU-ban, a NATO-ban és a gazdasági diplomáciában. Sőt, igazából ez a nem is nagyon titkolt cél.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lillll
2019. január 08. 13:31
"Jelen pillanatban a teljes ellenzék végfelhasználása zajlik." Úgy legyen!
exfahrenheit
2019. január 08. 11:17
"Jelen pillanatban a teljes ellenzék" a pártállam visszahozása ellen harcol.. Azért, mert "A magyar jövő megtekinthető Örményországban" - http://mandiner.hu/cikk/20130614_zsoolt_a_magyar_jovo_megtekintheto_ormenyorszagban "„Örményország gazdasága mára különböző helyi potentátok kezében van, akik rendre a politikai elit seggéből bújnak ki, az ő lekötelezettjeik, vagy fordítva, a politikusok váltak ezeknek a báróknak a lekötelezettjeivé. Legalább nem labancok és a globalizált liberális nagytőke képviselői mondhatnánk. Örmény bárók ezek. Érdemi külföldi befektetés mára nincs is az országban. Mondjuk örmény is egyre kevesebb. Az emberek ugyanis, ahogy az nálunk is szépen elkezdődött, a lábukkal szavaznak. Csak ők már húsz éve teszik ezt, így mára oda jutottak, hogy abbahagyták a népszámlálást például. Politikailag elég nehéz azzal mit kezdeni, hogy a 15 milliós örménységből mára becsült adatok szerint 2,9 millió lakik az országban. Minden választás után százezres nagyságrendben kelnek útra emberek. Jórészt a fiatalok. A gazdaság mára, már ami a lakosság megélhetését illeti, ennek a hatalmas diaszpórának a hazautalásaiból él. Ennek eredménye persze az, hogy az a képlet miszerint a jövedelmekből beszedett adóbevételek újraelosztásából működtetnek nagy társadalmi rendszereket, egyszerűen nem működik. Nincs is olyan Örményországban, hogy TB rendszer mondjuk. Ki lehet fizetni a vakbélműtét költségét, vagy meg is lehet halni. Magánügy.. (...)"
Edvind Johnsson3.0
2019. január 08. 10:58
Ma jár le az EP listák bejelentésének a határideje. Milyen közös listáról hablatyolnak ezek?
karakán
2019. január 08. 10:24
Egyetlen komolyan vehető baloldali pàrt van ma az a Thürmer féle Munkàspàrt...a többi összellenzéki gittegylet klotyóba való..ezeknél még a kétfaszú kutyàk is korrektebbek..a francia érdeket képviselő fegyencandràsra figyelni kell...szerintem őket akarjàk betolni.ISTEN MENTS TŐLÜK!az anarchista féregképzőből hazajött gennylàda arroganciàja és erőszakossàga a balfasz 20éves romkocsma népét/ELTE büfészakos diàkjait tudja befolyàsolni...akiknek fogalmuk sincs semmiről
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!