Világszerte visszaszorul a baloldal

2019. január 02. 08:37

A genderelmélet liberális intézményesítése nem éppen a többség egységes akaratát fejezi ki.

2019. január 02. 08:37
Árva László
Magyar Idők

„A harmadikutas baloldali politika további problémája az, hogy a kisemberek érdekeinek védelme helyett egyre inkább olyan szimbolikus és csak egészen kisszámú embert érintő ügyeket kezdtek a zászlójukra tűzni, mint a szexuális kisebbségek egyenjogúsítása, az azonos neműek házassága, a harmadik nem hivatalossá tétele, a semleges illemhelyek bevezetése vagy a politikai önkifejezés szigorú cenzúrázása.

Bár érthető volt az a törekvésük, hogy ha már a kisemberek gazdasági védelmét feladták, akkor találjanak valamit, ami megkülönböztethetné őket a hagyományos konzervatív jobboldaltól, de úgy látszik, a genderelmélet liberális intézményesítése nem éppen a többség egységes akaratát fejezi ki.

A választók kezdetben csak mosolyogtak ezeken a törekvéseken, majd ahogy ezek az ügyek egyre nevetségesebbé és sokaknak felháborítóvá váltak, úgy kezdték egyre erősebben elutasítani ezeket a témákat, az azokat képviselő baloldali-balliberális pártokkal együtt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2019. január 02. 11:23
A genderelmélet liberális intézményesítése nem éppen a többség egységes akaratát fejezi ki. " Nem is kell. Először van a szándék, főleg, ha egybeesik a zsidók érdekeivel, aztán hozzászerzik a többséget, korábban az ÁVH-val, aztán a TSZ-esítéssel, manapság pedig Soros kegyenceivel, Sragentinivel, Szanyival, Niedermüllerrel...no és persze a mindenkori Junckerrel..
Megtalálta
2019. január 02. 10:47
Az, hogy a baloldal krízishelyzetben van, nem újdonság, főleg nem nálunk. Évek óta tart az agóniájuk, és szerintem még hosszú évek kellenek ahhoz, hogy összeszedjék magukat. A konzervatív oldalnak viszont addig sem kellene elbíznia magát.
Edvind Johnsson3.0
2019. január 02. 10:39
A patkányok is akkor a legveszélyesebbek amikor sarokba vannak szorítva.
Anonymtalan
2019. január 02. 10:25
"A harmadikutas baloldali politika" Baloldali harmadik út: a piac szent és sérthetetlen, láthatatlan keze, ha mi vagyunk nyeregben. Azonnali állami invenciót, ha nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!