Minél többen mondunk nemet a bevándorlásra, annál kevésbé tud érvényesülni Soros forgatókönyve

2018. december 20. 09:39

A 2019-es kampány pont olyan lesz, mint a 2017–2018-as volt. Interjú.

2018. december 20. 09:39
Rogán Antal
Magyar Hírlap

„Advent a készülődés, a várakozás ideje. Az elmélyülésbe azonban bezavar a törpe ellenzék hangoskodása, minden írott és íratlan szabályt felrúgó fékevesztett tombolása.

Ez része a választási kampánynak. Jövőre két választás lesz, és ebből az egyik, tavasszal az európai parlamenti voksolás. Naiv gondolat azt hinni, hogy ha túlvagyunk egy országgyűlési választáson, akkor a nyugodtabb munka ideje jöhet el.

Nem is így történt.

A 2019-es kampány pont olyan lesz, mint a 2017–2018-as volt. Az EP-választás ugyanis nem csak Magyarország, hanem Európa számára is sorsdöntő. Vannak olyan nemzetközi körök, amelyek óriási jelentőséget tulajdonítanak annak, hogy lesz-e bevándorláspárti többsége az Európai Parlamentnek újra, vagy ez rövid időn belül megváltozik. Soros György és körei mindent megtennének azért, hogy ne változzanak az erőviszonyok az Európai Parlamentben, ezért azokat az országokat és azokat a kormányokat, melyek markánsan bevándorlásellenesek, minden eszközzel támadják. Ehhez a pénz rendelkezésre áll, Soros Györgynek van elég. Az eszközöket is ismerjük, ugyanezeket alkalmazták Bécsben, Belgrádban és Rómában is, ahol szintén tüntetések voltak. Ezeket a megmozdulásokat a Soros-féle NGO-k szervezték, és sajnos a magyar ellenzék idehaza szokás szerint asszisztál ehhez.

A polgári, Orbán Viktor vezette magyar kormány legitim, alkotmányos kétharmados felhatalmazással rendelkezik, és olykor a baloldali sajtó sem érti, miért ez a műbalhé A munka törvénykönyvének módosítására hivatkozva. 

A hivatkozás csak ürügy. Ha nem lett volna A munka törvénykönyvével kapcsolatos módosítás, akkor lehet, hogy a közigazgatási bíróságok miatt lenne a purparlé a parlamentben és azon kívül is. Mert éppen a közigazgatási bíróságok lesznek azok, amelyek a menekültkérdésben döntenek. Abban, hogy befogadunk-e bevándorlókat, vagy sem. Nem véletlen, hogy Euró­pában most ezeket támadják igen erőteljesen, főleg azok az intézmények, amelyek a bevándorláspártiságukról híresek. Teszik ezt annak ellenére, hogy a legtöbb európai országban ilyen bíróságok működnek, és egyébként Magyarországon is voltak, még mielőtt a kommunisták kerültek hatalomra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2018. december 20. 16:50
Az ugye megvan nertársak, hogy ide senki nem akar bevándorolni. És hogy már az összes kormánytag és családja multimilliárdos. De még ennek a hazug hobbitnak is a szottyadt szilikonos ostoba kurvája is. soros Ezért ömlik felétek ez a sok szar, hogy erről beszéljetek. Nem csak a lopás a bűnük, hanem ez az embertelen pazarlás hazudozás, amivel elfedik, m1, tv2, hirtv, echo , lapok , rádiók, plakátok .... forint 1000 milliárdokról van szó, amit a lopás mellett az elfedő kampányra költenek... borzasztóóóó...
hogymikvannak
2018. december 20. 14:39
baszki rogán, mekkorát kaszáltatok a letelepedési kötvényből ? 30 ezer pénzes migráns csak fedezi a helikopteres útjaidat, meg a thaiföldi-lasvegasi kiruccanásokat.
bsm99
2018. december 20. 13:38
Milyen vehemenciával mozdult rá az írásra a sok takonygerincű libsi! :D
Mich
2018. december 20. 13:07
"Minél többen mondunk nemet a bevándorlásra, annál kevésbé tud érvényesülni Soros forgatókönyve" Ezt minden magyar tudja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!