2018 legjei – I.

2018. december 30. 10:56

Bukókban gazdag volt az év. Ott van ugyebár Orbán, aki minden évben odáig merészkedik, hogy ezt már nem gondolták volna a ballibek, de minden következő évben meg fog bukni végre.

2018. december 30. 10:56
Kurtz ezredes
Tutiblog

„2018 – Lúzere

Simicska Lajos

Bukókban gazdag volt az év. Ott van ugyebár Orbán, aki minden évben odáig merészkedik, hogy ezt már nem gondolták volna a ballibek, de minden következő évben meg fog bukni végre. Mivel most az idei év volt, és nem a következő, ezért az év lúzere kétséget kizáróan Orbán egykori bizalmasa, mostani legrútabb árulója, Simicska Lajos lett. Állítólag vagy éppen berúgva sértődött meg azon Orbán Viktorra, hogy Orbán Viktor helyett nem ő Magyarország kormányfője, vagy még nem józanodott ki teljesen. Rossznyelvek szerint ez a folyamat egyébként élete végéig is eltart majd nála. Az egykor nagyon okosnak tartott hózentrógerkirály mindenesetre jó ötletnek vélte, hogy temérdek pénzén egykor fideszesnek mondott, valójában csak ennyi pénzt sehol máshol keresni nem képes morálújságírók és jobbikos politikusok segítségével fogja megbuktatni Magyarország Mátyás király óta legnagyobb formátumú államférfiját. 3 év, nagyjából 50-80 eltapsolt milliárd, és semmi eredmény. L Annyi esze még maradt a sokból, hogy ezt legalább belátta, és a bukás utáni első munkanapon kivágta a sok haszontalan morálszolgáját az ablakon, akik közül azóta néhányan azért ügyesen visszamásztak. Csendes, delíriumos nyugdíjas éveket kívánunk neki, nagyon messze innen.

2018 – Influenszere

Vona/Lukácsi

Rögtön kettő, a fent említett Simicska-sleppből. Sokáig tanakodtunk, hogy a porszívót immár porszívó nélkül is magabiztosan áruló (haha, értitek ugye?) porszívóügynök, vagy a Jézust nagyon-nagyon mélyen és legbelül, de azért a vlogján keresztül mindenkinek eljuttatva megélő független ellenzéki legyen-e a győztes. B-szereposztásra felmerült még Vonáné, illetve Vona még nála is jóval nagyobb testi-lelki jóbarátja, aki a bíróság jogerős ítélete szerint immár mégsem Terry Black, hanem sokkal inkább az eddig minden választását menetrendszerűen elbukó Pörzse Sándor. Végül azonban nem mertük egyiket se a másik elé helyezni, mert még megsértődnének, összevesznének, és nem járnának a HírTV-ről Youtubera kiszorult influenszerműsorokba, amikor ott a másik is. Jövőre egyébként nagyon ütős lenne egy külön Evola-videoblog az exelnök úrtól, hiszen Olaszország gyenge másolatát választani az irigyelt német csúcstechnológiát jelentő Friedrich Nieztsche helyett körülbelül annyi észre vall, mint World of Tanksben Ansaldo L-3-at venni a Királytirgis helyett.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Móna
2019. január 01. 11:07
Kurtz helyében még sorra vettem volna a prímszámokkal igen jól variàló “év matematikusát”, és a több kategóriàban is induló ajtóról visszapattanó, vagy tarkóra tett kézzel hason fekvő ál-politikusokat is.
jégecet
2018. december 30. 17:47
Van 2. része is. Még jobb. :))
Edvind Johnsson3.0
2018. december 30. 14:13
Tényleg, mi van "g" Lajcsi patás elleni tuti bizonyítékaival?
metálgitár
2018. december 30. 14:06
A legjobb rész lemaradt: "2018 – Etikus hackere LMP – Etikai Bizottság Na ez ki legyen? Talán Puzsér Róbert? Az utolsó napokban a rendkívül megszeppent és láthatóan ilyen helyzeteket sosem látott Fekete Győr András mellett feltűnt cicis nő komolyan szóba került, mint lehetséges jelölt, de végül győzött a józan ész. 2018 etikus hackere idén nem lehetett más, mint az LMP Etikai Bizottsága, amely roppant magas erkölcsi piedesztán állva nagy magabiztossággal függesztette fel lényegében a teljes saját pártját. Kérdés, hogy ez a münchauseni kísérlet mivel kecsegtet majd a közeljövőre nézve. Reméljük, semmi jóval. "
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!