Fekáliával kenték össze a KDNP irodájának ablakait

2018. december 19. 17:43

„Hékás, figyeljetek rám! Én itt szarral kenek!"

2018. december 19. 17:43
Johannes Thezeroth
Facebook

„A tegnapi nap folyamán ismeretlenek fekáliával kenték össze a KDNP XII. kerületi irodájának ablakait. A rendőrség nagy erőkkel, ám egyelőre hiába nyomoz. Lössey M. Árpád, blogunk állandó írásszakértője szerint ugyanakkor viszonylag szűkre szabható a lehetséges elkövetők köre. - A lágy, pihekönnyű ívek, a szigorú és takarékos vonalvezetés, valamint a felvitt anyag bősége, mondhatnók: gazdagsága egyértelműen többdiplomás elkövetőre utal - állítja. - Érdemes azt is észrevennünk, hogy az alkotó nem szívesen marad az épp természetesen adódó lehetőségek között: egyes vonásaival már-már az ablakkeretet érinti, s ezzel mintegy túlhatol a felvitt kompozíció formanyelvi-esztétikai lehetőségein - az ontológiai határokat feszegeti. Mintha csak azt kiáltaná: »Hékás, figyeljetek rám! Én itt szarral kenek!« - fogalmaz Lössey. - Az alkotó tehát képzett, majdnem bizonyosan diplomás ember, - ugyanakkor igen nyugtalan alkat is, aki adott esetben radikálisabb eszközöktől sem riad vissza. - Egészen pontosan merre lenne érdemes keresni az elkövetőt? - tesszük fel a kérdést. - Nos, erre most még nagyon korai lenne válaszolni. Talán lovardák környékén dolgozik... könnyen előfordulhat, hogy kedveli a természetet, a paleo-étrendet, szívesen tesz nagy, erdei sétákat... És feltétlenül pártolja a művészetet! Az avantgarde, valamint a dada bátor, kompromisszumoktól ab ovo idegenkedő anyaghasználata, Hermann Nitsch vibráló lelkisége különösen is közel állhat hozzá. És valószínűleg magányos. - Köszönjük az interjút!”

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2018. december 21. 13:12
Azért az vígasztaló, hogy amíg kenegette, a szagát az elkövető érezte a leginkább. De a liberáltaktól mit is várhat el az ember. Szar a véleményük....
zolka50.50
2018. december 20. 19:08
Dehogy kenték! Kunhalmi nekifutott az ajtónak....
Peter8811
2018. december 20. 16:51
Lehet DNS mintát venni, vagy elemezni. Ha pezsgő, kaviár és kevés ondósejt akkor Ujhelyi. Ha csak farhátat és jeget tartalmaz, akkor Bokros nyugdíjas. Ha csak Gyurcsány elvtárs ondósejtjét tartalmazza, akkor Gréczy Zsolt.
makapaka2
2018. december 20. 14:24
A momentumosok ilyen szarjankók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!