Nyugodtan szard le a Kisjézust!

2018. december 21. 08:37

A karácsony egy felháborítóan bugyuta mesén alapuló, kínosan nyomasztó hazugságrítus.

2018. december 21. 08:37
Bereczky Tamás
Tumblr

„A karácsony egy felháborítóan bugyuta mesén alapuló, kínosan nyomasztó hazugságrítus.

Ajándékot kizárólag azért kapsz és adsz, hogy ideig-óráig megnyugtassa mindenki a lelkiismeretét. Senki sem szeret senkit, senki sem akar senkinek semmi jót, hanem csak egy este elégedetten akar lefeküdni, hogy a végtelen és céltalan versenyben ő győzött egy napra.

A karácsony az elnyomó, kizsákmányoló, fallocentrikus, szegénygyűlölő imperialista kapitalizmus emberáldozatokkal dekorált, szenvedéssel és könnyekkel teli, brutális rítusa, a hazugságok orgiája, az oly hőn áhított ideális családmodell tönkretevője, az iszonyat és az enyészet végső diadala az emberiesség felett, a tárgyak és a vagyon véres győzelme az érzelmek felett, gyilkos rettenet.

Nyugodtan szard a le a Kisjézust!”

Bereczky Tamás HIV-ellenes aktivista, fordító. Mint lapunk beszámolt róla, Bereczky nemrégiben azt nyilatkozta, a fasizmus miatt jött el Magyarországról.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 198 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2018. december 24. 10:40
Márai mondása: "Nincs nekem a zsidókkal semmi bajom. Csak a szemtelen és tisztességtelen emberekkel van bajom, akik között feltűnően sok a zsidó."
catalina9
2018. december 24. 07:13
Nyugodtan szard le a Kisjézust!" Márai Sándor: „Nem szeretem a homoszexuálisokat; társaságuk… kínos ellenérzéssel tölt el. Nem az ellen van kifogásom, ami számukra a nemi élet megoldási képlete, ez teljesen közömbös, hanem jellemük, lényük ellen, ami torz, beteg, harmóniátlan.”
catalina9
2018. december 24. 07:06
"..Igen. Bereczky Tamás vagyok, ötvenéves, meleg, HIV-fertőzött, volt szerhasználó, elvált, zsidó értelmiségi apa...." sokszínű a pali, de semmi meglepő...
makapaka2
2018. december 23. 11:55
MOCSKOS SZÁJÚ GAZEMBER.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!