Rés a présen – ahol betüremkedik a józan ész

2018. december 31. 10:12

Olyan eszement tanárhiány van, hogy megengedheted magadnak hogy azt és úgy tanítsd, ami a kölöknek fontos és kell. Kihagyhatod a kanonizált múlt századi tartalmakat és nevelhetsz gondolkodásra, csapatmunkára, önállóságra.

2018. december 31. 10:12
Benedekné Fekete Hajnalka
Gyüttment

„...lássuk, hol a rés.

Például ott, hogy a tonnányi adatbekérés ellenére, fogalmuk sincs mi zajlik idelenn. Nem kell alkalmazkodnod, nem kell kretén utasításokat beépítened, mert nem tudják mire utasítottak, de főleg képtelenek ellenőrizni a folyamatokat. Olyan eszement tanárhiány van, hogy megengedheted magadnak hogy azt és úgy tanítsd, ami a kölöknek fontos és kell. Kihagyhatod a kanonizált múlt századi tartalmakat és nevelhetsz gondolkodásra, csapatmunkára, önállóságra. Kereshetsz partnereket kollégák, szülők, cégek között. Ne ragadj be a saját sulidba, menj sokat, láss és használd fel.

Nyugodtan átbattyoghatsz a sorompó túlsó oldalára is, sokan vannak ott, kik tudásukat, kapcsolataikat, pénzüket hajlandók itt megosztani. Csak ne felejts el visszajönni..

Ja és készítsd ki a kockás ernyőt, legyen kéznél.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2019. január 01. 20:36
Kinek beszél? Furcsa emberek azok, akik saját magukról egyes szám második személyben beszélnek.
atila68
2019. január 01. 18:44
Ezek szerint az egész kockásinges tanítanék mozgalom felesleges. Egész véletlen ez nem a felköp és alááll minősített esete?
Peter8811
2018. december 31. 12:15
Ha meg megdugnak, akkor van prés a résen!
voltospultos
2018. december 31. 12:09
Harmincezres kisvárosunkban van nyolc általános iskola. Születik vagy háromszáz gyerek évente. Persze elég volna négy is, csak hát rendszerváltás után, ezek a visszakanyarodó kezek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!