A győztes ünnepel

2018. november 28. 08:44

A krimiolvasók már rég tisztában vannak azzal, miben is pusztulunk el.”

2018. november 28. 08:44
Tamáska Péter
Magyar Hírlap

„A lelki összeomlás méreteit talán az a tájékozatlanság illusztrálja a legélesebben, hogy az ENSZ migrációs csomagjának parlamenti megvitatását csak az AfD nyomására tűzték napirendre a Bundestagban. Az alternatívok kérdéseire a bevett pártok érdemben nem válaszolnak, másodrendű szónokokat küldenek a csatasorba. Összeesküvés-elméletek, jobboldali populizmus és rasszizmus ellenük a vád: nem kell semmiféle történelmi szembesítés. Csakhogy az ENSZ-csomag elfogadása a migrációt állandóvá és megfordíthatatlanná teszi, és a befogadó országok nagy területeit – az emberi jogok betartatása jegyében – össz­komfortos bantusztánokká alakíthatja át. Elég skandináv krimiket olvasni hivatalnokok, rendőrök, embercsempészek, migránsok, papok, bűnbandák és fehér, többnyire kiszolgáltatott bennszülöttek történeteiről, hogy megtudjuk, a krimiolvasók már rég tisztában vannak azzal, miben is pusztulunk el.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2018. november 28. 10:39
Pedig látják, hogy a migráció során városrészeket adnak át a betelepülőknek. Lassan nem csak városrészekről, hanem városokról lesz szó.
Senye Péter
2018. november 28. 09:04
Remélem, hogy Európa nem a római birodalom végnapjaihoz hasonló fejleményeknek néz elébe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!