Mától már nem vagyok az Alfahír főszerkesztője

2018. november 29. 09:37

Hálával tartozom mindazoknak, akikkel elképesztő ellenszélben, kereszttűzben építkeztünk, napról napra a semmiből teremtettünk.

2018. november 29. 09:37
Magvasi Adrián
Alfahír

„Mától már nem vagyok az Alfahír főszerkesztője, a szerkesztőség tagja. Ezúton is köszönetet mondok azon szerkesztőtársaimnak, bajtársaimnnak, barátaimnak, akik velem együtt küzdöttek az elmúlt években. Hálával tartozom mindazoknak, akikkel elképesztő ellenszélben, kereszttűzben építkeztünk, napról napra a semmiből teremtettünk. Büszke vagyok rájuk. Valamint búcsúzom az olvasóinktól is, akik minket választottak az egyre reménytelenebb hazai médiaviszonyok között. Négy és fél év után egy újabb korszak zárult le az életemben.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThunderDan
2018. november 29. 21:56
Csalfahír. Az különösen röhejes volt, hogy miközben ment/megy a hiszti a csalfahíren (is) a Fidesz "diktatúrája" stb. miatt - aközben olyan vonalas és agyoncenzúrázott (!!!) pártbrossúrát csináltak ezen a Magvasiék, hogy csak na...
Karbantartó9
2018. november 29. 18:40
“elképesztő ellenszélben, kereszttűzben építkeztünk, napról napra a semmiből teremtettünk” Mit is teremtettetek? Mocskot, köpnivaló hazugságokat. És ezt tényleg ellenszélben, ami - a választás is mutatja - mind visszaszállt rátok!
puszika
2018. november 29. 18:00
Akkor most mi lesz azzal a Balogh nevű bozótharcossal ott az Alfahírnél, Ügyefogyott lesz??
Coccothraustes
2018. november 29. 15:01
Nem fogsz hiányozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!