Batman: a gender az új 3D

2018. november 04. 14:18

Bőven elég, ha karakteredet megfűszerezed egy kis extra szexuális beállítottsággal, és máris hátradőlhetsz.

2018. november 04. 14:18
Klesch Dávid
Metszet.info

„Emlékeztek még arra a mémre, hogy „ha nem tudod jól csinálni, csináld 3D-ben!”? Valami ilyesmi kezdett el kibontakozni a mozi- és sorozathősök világában is. Fárasztó volna megalapozni egy karaktert részletesen, kibontani és felépíteni egyéni motivációit? Netalántán nem is érdekel téged a karakter jelleme, csak jó lenne, ha megfelelő mennyiségű erotika és erőszak lenne a műsorban? Örömhírrel szolgálhatok, van megoldás! A gender az új 3D! Bőven elég, ha karakteredet megfűszerezed egy kis extra szexuális beállítottsággal, és máris hátradőlhetsz. Innentől a megszámlálhatatlan mennyiségű kisebbségi hangadónak úgyis bejön a sztori, ráadásul a legtöbb kritikus meg lehúzni sem meri majd a terméket, nehogy vád érje az elfogadóképességüket.

A cikkem apropója, hogy Rubi Rose posztolt egy képet az új Batwoman öltözékről (nem, ez nem egy Halloween-i jelmez), ugyanis a modell-színész alakítja majd a leszbikus Batwomant. A művésznő elmondása szerint gyerekkori álma teljesült azzal, hogy ő játszhatja el a karaktert, mellyel az LMBT-közösséget képviselheti a képernyőn.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Andre1bp
2018. november 05. 10:26
"Mégis, emiatt az önfeláldozás miatt tiszteljük. Valójában senkit sem érdekel Batman szexuális beállítottsága, mert lényegtelen a karakterét és a motivációit illetően" Kim Basinger Michelle Pfeiffer Nicole Kidman Uma Thurman Katie Holmes Maggie Gyllenhaal Anne Hathaway Marion Cotillard
Vakfolt
2018. november 05. 10:18
Már eleve batwoman.. még hány bőrt lehet lehúzni a szar batmansztoriról?
Esvány
2018. november 05. 07:45
Mostmár követelni kellene, hogy a korhatár besorolás mellett kötelezően jelezzék az aberrált, buziságot reklámozó, fajkeveredést vagy néger felsőbbrendűséget reklámozó filmeket! Most már ott tartok, hogy az amerikai filmekről automatikusan elkapcsolok...
kisgul
2018. november 04. 20:41
Elsőre azt hittem , hogy a mi Batmanünkről értekezik, a visszatért Gulyás Marcsinkról, aki Batmanként felrobbantotta Tisza szobrát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!