A valódi tét

2018. november 05. 19:22

A bevándorláspárti erők az Egyesült Államokban és Európában is erősek még, bár a trend fordulni látszik.

2018. november 05. 19:22
Kiss Adorján
Figyelő

 

„A bevándorláspárti erők az Egyesült Államokban és Európában is erősek még, bár a trend fordulni látszik.  Amerikában – ahogy azt a konzervatív portál cikke is írja – a demokraták le akarják rombolni azt, ami az amerikai életet jelenti. A kemény munka jutalmát, a keresztény értékeket, a jog uralmát és a társadalmi rendet.

Európában ugyanez a helyzet: a balliberális erők itt háttérbe akarják szorítani a kultúránk alapját képző zsidó-keresztény erkölcsi alapot, egy identitásnélküli embertömeget akarnak kialakítani, akiknek nincs Istenük, hazájuk, bőrszínük, családjuk, de lassan már nemük sem.

Az amerikai és az európai parlamenti választások igazi tétje az lesz tehát, hogy a globalisták vissza tudják-e foglalni pozíciójukat, vagy a nemzetállamok és a szuverenitás hívei megerősödnek-e.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krakken96
2018. november 05. 19:30
Amerikában mikor volt keresztényuralom? A salemi boszorkányperek idején?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!