Kártyaparti

2018. november 21. 16:57

Valakik nagyon keverik itt a paklit. A migránskártyákról van szó.

2018. november 21. 16:57
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„Már évtizedekkel ezelőtt itt bolyongtak a fejünk fölött azok a műholdak, amelyek segítségével gyufásdobozreklámok feliratát tudták vizsgálni azok, akik a hírszerző szervezet adataihoz hozzájutottak. Ma a különböző helymeghatározó eszközök segítségével minden földi mozgás észlelhető, erre hihetetlen pontosságú számítógépes programokat fejlesztettek ki. 

Csődöt mondott volna a világ összes hírszerző szervezete? Nem lehet megállapítani, hogy ki, mikor és kinek tesz fel pénzeket a névtelen migránskártyákra, és azokról kik és mennyit vesznek le? Nem tudják követni a hivatalosan csak Görögországban használható pénztározó eszköz útját az Európai Unió határaiig? Úgy tűnik, nem. Akkor hát mit tudunk?

Például azt, hogy az úgynevezett nyílt társadalom eszméit hirdető, annak létrejöttét a maguk végtelenül pimasz módján segítő civil szervezetek rendszeresen kapják az apanázst George Sorostól, aki egyébként eddig ötszázmillió dollárral szállt be ebbe a különös kártyapartiba. Tudjuk azt is, hogy az Európai Unió bevándorlást szorgalmazó tisztségviselői még a tavaszi EP-választások előtt kétmilliárd euróra akarják feltornászni a lényegében államellenes tevékenységet folytató migránsbarát NGO-k támogatását.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2018. november 21. 18:06
Csak óvatosan kezelni a migráns témát, Pál. Nem túlragozni, legyen mit tematizálni a baksisért a jövő héten is.
zakar zoltán béla
2018. november 21. 17:53
Pontos
zakar zoltán béla
2018. november 21. 17:53
Pontos
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!