Család és nemzet

2018. november 06. 08:09

Horthy Miklós, Bethlen István, Klebelsberg Kunó – ők voltak, akik megmentették ezt az országot és ezt a nemzetet.

2018. november 06. 08:09
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Idők

„Amikor a trianoni »béke« után itt maradtunk kétharmadnyi ország és minden ásványkincs nélkül, halálra szánva, akkor a gondviselés küldött három embert a magyarságnak, akik megmentették ezt az országot és ezt a nemzetet.

Horthy Miklós, Bethlen István, Klebelsberg Kunó – ők voltak.

Hármójuk közül Klebelsberg volt a legfantasztikusabb, aki azt mondta: nem lehet Magyarországon olyan tanyasi gyerek, aki legfeljebb fél óra gyaloglással nem jut el a legközelebbi iskolába. És megszervezett egy olyan közoktatást, amelynek csodájára és tanulmányozására egyebek mellett Franciaországból szalasztottak küldöttséget. Akkor így kellett megmenteni a nemzetet. És persze bethleni konszolidációval és Horthy rendteremtésével.

Most ismét sorskérdés előtt állunk: elfogyunk vagy nem fogyunk el? Fekete Gyula (Isten nyugtassa) évtizedekkel ezelőtt hajtogatta, hogy baj lesz ebből, ha nem történik sürgősen valami. És persze Fekete Gyulát az SZDSZ és »szellemi« holdudvara monomániás, együgyű megszállottnak szerette és akarta láttatni, és szólt a »vicc« a pesti aszfalton, hogy »fogyik a magyar«, höhöhö… És tényleg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 191 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dakotasámán
2018. november 06. 12:42
"Már persze ha elfogadjuk, hogy az élet nem a hétvégéig és a következő fizuig tart,..." hát ja. bazmeg zsoca a magyar tetűktől ismét megmondja a tuti frankót. havi 7 millából, amivel zorbán a hazudozásaidért prostituál, az élet nem a következő fizuig tart tényleg. és hát a dübörgő fidesz gazdasági csoda következtében Magyarország lakossága ugyan kicsivel kevesebbet, de még mindig 4-5 millát haza visz. ja nem, hogy ez még sokáig csak álom kategória marad ? nem baj, a fő, hogy te jól el vagy zsoca. amúgy hány gyereked van, dísz tetű ? csak úgy mellékesen, a fasiszták fő hivatkozási alapja nemzet. magatokra ismersz ugye ?
1000bocs
2018. november 06. 11:43
A nagyonértelmiségi túlszakértő balos zsenik éppen azon keseregnek, hogy ha a nyugat a vesztébe rohan mi mért nem szaladunk előtte hogy hamarabb odaérjünk. Ebből is látszik mit jelent a "baloldali szellemi fölény".
buckafej
2018. november 06. 11:01
"Magyarország hatalmas lehetőséget kapott rendszerváltással, szabadságot, barátokat, nyitott határokat, segítséget, bizalmat, támogató empátiát, olyan több évtizedes korszakot, mely szinte példátlan a korábbi történelmében. De ez az ország mindezt széttépte, sutba dobta, leköpte és megtaposta – esztelen, tébolyult vigyorával megbotránkoztatva ócsárolja azt, ami mindannyiunkat emberré emel ki az állatvilágból." Nem érzed, hogy egy kicsit túlpörögtél? Igen, megkaptuk a szabadságot, de kaptunk egy eladósodott országot, csődbe ment nagyipart, aztán a maradékot elprivatizálták az elvtársaid, kaptunk milliós számban munkanélkülit, külföldieknek kiárusított energiaszektort Európa szerte kiugróan magas árakkal, nyomott béreket, korrupt politikusokat, 1950- es évektől 5 millió abortuszt, kirívóan sok szenvedélybeteget, öngyilkost stb. Ebben a szarban a nagyobb sara a TE baloldali elvtársainak van. Most pedig itt dobálod az ostoba igéket, jelzőket (széttépte, sutba dobta, leköpte és megtaposta, esztelen, tébolyult, ócsárolja), ahelyett, hogy szégyellnétek magatokat és hallgatnátok.
bispora
2018. november 06. 11:01
"És persze Fekete Gyulát az SZDSZ és »szellemi« holdudvara monomániás, együgyű megszállottnak szerette és akarta láttatni, és szólt a »vicc« a pesti aszfalton, hogy »fogyik a magyar«, höhöhö… És tényleg.”" Tegyük hozzá gyorsan, a fideszes fiúk is kiröhögték Fekete Gyulát. Talán még az Agyalágyula bácsi is az ő innovációjuk volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!