Halvaszületésnap

2018. november 15. 08:52

Harmincadik születésnapját ünnepli az SZDSZ. Igaz úgy, hogy nem élte meg ezt a kort.

2018. november 15. 08:52
Aristo
Pesti Srácok

„Nem tehetek róla, de nekem ez jutott eszembe, mikor megtudtam, hogy november 13-án ünnepli a harmincadik születésnapját az SZDSZ. Igaz úgy, hogy nem élte meg ezt a kort, hiszen ’88-ban alakult és 2014-ben halálozott el a Ráday utcában. Élt 26 évet.

Halálának közvetlen oka egy sokatmondóan Retkesnek nevezett ember volt, aki egy különös kegyetlenséggel, aljas indokból elkövetett tagrevízió segítségével végzett vele. A revízió ugyanis azt az eredményt hozta, hogy gyakorlatilag nincsenek tagok. Mikor ezt a beteg megtudta, belehalt az ijedtségbe. Attila, a Retkes pedig leoltotta villanyt és távozott. Ez volt a vég. Kegyes szívére jellemzően még halálában is ránk, hálátlanokra hagyott néhány milliárd forintnyi tartozást. Mert ilyen volt ő. Pedig micsoda csapat volt, Istenem, micsoda csapat!

Szinte felsorolni sem lehet, hány nagyszerű honfiúval és honleánnyal ajándékoztak meg bennünket, akiknek emléke örökké él a szívünkben és a pénztárcánkban. Úgy vélem, a megemlékezés legsokatmondóbb módja, ha felidézzük ezen nagyszerű emberek közül néhányat, akikkel örökre teli van a nemzet szíve, vagy tetszőleges más testrésze. Ők voltak az SZDSZ fáklyavivői, míg az élt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dorset Naga
2018. november 16. 21:23
Hála Istennek és a magyarok bölcsességének. Sajnos engem is megvezetett ez a "tudjuk merjük tesszük", de hamar kidugták a lólábat, és a taxisblokád után minden egyszerűbb lett.
makapaka2
2018. november 16. 20:41
SZERENCSÉRE!
balbako_
2018. november 16. 07:34
A magyar történelem egyik legocsmányabb, legkártékonyabb szervezete.
Edvind Johnsson3.0
2018. november 15. 19:23
Egy szörnyszülött volt, a Tajgetoszról kellett volna ledobni azonnal, ahogy felsírt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!