Az Írhatnám polgár

2018. október 02. 17:01

Az egykori pártvezér, jelenlegi influencer, és az Írhatnám polgár beszélgetnek arról, amikor még úgy nem volt sajtószabadság, hogy volt.

2018. október 02. 17:01
Varga-Bíró Tamás
Demokrata

„Ülnek ketten, egymással szemben. Az egykori pártvezér, jelenlegi influencer, és az Írhatnám polgár. Egymás egóját fényesítik az opportunizmus tükörsima polírpapírjával. Néha oda-odamondogatnak egymásnak, de ez inkább a show részét képezi. S az Írhatnám polgár mesél. A régi szép időkről. Amikor még úgy nem volt sajtószabadság, hogy volt. 

Merthogy ők ketten erről beszélgetnek. Helyesebben mondva párhuzamosan beszélnek, mert valós diskurzus helyett mini monológokat öklendeznek ki magukból, akár az emésztő baglyok a csontból és szőrből álló golyócskákat. Amiket ők ketten mondanak, azok is amolyan emészthetetlen dolgok, már legalábbis a néző számára. Ki tudja, tán a valósat nem veszi be a gyomruk, ezért tartják bent magukban a valótlant. Mert a valóság az, hogy sem az egyik, sem a másik nem azon a helyen van mostanra, ahová saját magát akár még egy évvel ezelőtt is pozicionálta.

(...)

Forrás: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2018. október 03. 09:45
Érdekes hogy míg Orbán hetykesége,pökhendisége baromira bejön, és jókat nevetek a poénjain,addig Havas ugyanerre hajazó magatartása csak heveny viszketést vált ki a tenyeremből..
Sujó
2018. október 03. 06:45
Igen, elviselhetetlenül kamuszagúak ezek a csipkelődések. Havas az a típus, aki úgy ravasz, hogy közben senkit nem tud megvezetni. Kicsit úgy, mint egy nyolcadikos kisgyerek.
Marslaki
2018. október 02. 21:14
"Ülnek ezek szépen, ketten. Kényelmes garnitúrán, meleg szobában, online. Vágatlanul, de nem váratlanul, testükben tisztán, szavaikban mosdatlanul. És arról beszélgetnek, hogy sajnos nincsen már sajtószabadság." Jó szöveg, itt-ott majdnem irodalmi. Gratulálok. A "MELEG" szó talán nem véletlenül került bele?
Google
2018. október 02. 21:09
Mondjuk, Vona szohoz sem jutott. De tegyuk hozza, sok mondanivaloja sem volt/van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!