Összefogás sose volt, akik hirdették se gondolták komolyan

2018. október 23. 09:52

Az összefogás soha nem szólt semmi másról, mint arról, hogy a 2010 előtti kormányokhoz köthető politikai erők megőrizzék vezető pozíciójukat a baloldalon.

2018. október 23. 09:52
Tálos Lőrinc
Reflektor

„Ön elhitte, hogy az összefogás az ellenzéki erőforrásainak csokorba gyűjtéséről szól és a Fidesz legyőzésének egyetlen lehetséges eszköze? Van egy rossz hírem: Önt csúnyán átbaszták.

Történt pedig, hogy Vágó Gábort kiutálták a korrupcióellenes összefogás nagyszínpadáról, méghozzá azért, mert egy közismert gyurcsányista magamutogató előre belengette, hogy belé fogja fojtani a szót, ha fel mer lépni a saját maga által alapított korrupcióellenes egyesület tüntetésén. Ha eddig nem volt világos, hogy az úgy nevezett összefogás soha nem szólt semmi másról, mint arról, hogy a 2010 előtti kormányokhoz köthető politikai erők megőrizzék vezető pozíciójukat a baloldalon, megosszák és/vagy megfojtsák mindazt, ami esetleg a helyükbe léphetne, akkor most már egészen biztosan az. 

Az összefogás mindig a kiszorításról szólt. Mindenki kiszorításáról, aki nem hajlandó elfogadni, hogy az ellenzék vezető ereje csak azokból állhat, akik 2010 előtt hatalmon voltak. Ezt – úgy látszik – már tagadni sem tagadják, nyíltan és vicsorogva támadnak, nem a hátuk mögé dugott késsel és mosolyogva.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kohazi
2018. október 24. 08:38
Vége van.Magyarországon a globalista, internacionalista ideológiával nem lehet választást nyerni.
pollip
2018. október 23. 11:30
Esélye csak egy vadiúj szocdem pártnak lesz egy eddig ismeretlen vezetővel ( lehet, hogy még ovis ), akire várni kell. A ma ismert ballibek már SOHA nem fogják vezetni az országot.
zolizolizoltan
2018. október 23. 11:12
Gyurcsány és pereputtya az ellenzéki pártok kiszorítására használja fel az összefogósdit. Ehhez a liberális média hatékony háttér támogatást ad. A DK szimpatizánsok riválisnak tekintenek mindenkit a Jobbiktól az LMP-n keresztül az MSZP-ig bezárólag. Vezető szerepre vágynak, de ezt sohasem érhetik el, ezért frusztrált minden DK hívő.
Vadakat terelő juhász
2018. október 23. 11:08
Az ellenzéket több alkalommal eláruló ,az ellenzéki szavazókat átverő lmp-nek, semmi keresnivalója az ellenzéki tüntetéseken.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!