A Me too-t pofán csapták

2018. október 09. 08:53

A feministák, a feminizmus – a liberálisok egyik eszköze – immár száz éve tartó őrjöngése megint lelepleződött.

2018. október 09. 08:53
Stefka István
Stefka István
Az Öreg

„A metoo kampány Hollywoodból indult ki, már a kezdetben is politikai célokra használták, és egyre hiteltelenebbé válik.

Ennek a liberális trükknek lassan vége van Európában. Bár Magyarországon is sok áldozata van a többnyire hamis vádnak – például Marton László színházrendező –, a hisztéria lecsengőben van és visszaüt arra, aki ezt használni akarja. Lásd Sárosdi Lilla színésznőt, aki megbukott, mint művész, mert úgy akart feltűnni, hogy magával rántott bizonyíthatatlan vádakkal a sárba másokat. Mike Pence, az Egyesült Államok alelnöke megnyugvással konstatálta, hogy Kavanaugh tisztázásával véget ért a családok bemocskolása a metoo kampánnyal.

A feministák, a feminizmus – a liberálisok egyik eszköze – immár száz éve tartó őrjöngése megint lelepleződött.

Megállapítható, hogy a neoliberalizmus antihumánus, emberellenes elmélet, ami az emberek becsapására szerveződött. Ennek az elméletnek szövetségese a baloldal összes árnyalata –Magyarországon az LMP, DK, MSZP, Együtt-Párbeszéd, most már a Jobbik –, akik többször bebizonyították, hogy nemzet- és magyar ellenesek, a gazdasághoz nem értenek, csődbe viszik az országot és csak a saját zsebre dolgoznak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robur
2018. október 10. 02:53
Az öreg komcsi megint jártatja a pofáját?
__Y__
2018. október 09. 19:19
A #metoo egy kultúrmarxistaszocifemináci elmebetgség, ennek semmi köze nincs a liberalizmushoz! A liberalizmus lényege a szabadelvűség és az emberi és polgári jogok tiszteletben tartása. A #metoo követői pedig pont ezeket a jogokat tiporják sárba, amikor mindenféle vélt vagy valós sérelmek alapján meghurcolnak embereket a nyilvánosság előtt mindenféle konkrét bizonyíték nélkül az ártatlanság vélelmét figyelmen kívül hagyva. Aki ténylegesen liberális, az sosem fog egyetérteni az ilyen kultúrbalos szarságokkal.
Nemtulokos
2018. október 09. 17:11
Akkor a Havas is ártatlan?...vagy? Nem értem.....jó lenne okosnak lenni.
vigyor
2018. október 09. 16:32
Én, azért egy próbapert is várok, ahol egy valódi áldozat azért fogja perelni valamelyik hiszterofeminista szervezetet, mert az idióta metoozásuk miatt neki sokkal nehezebben vagy sokkal megalázóbban lehetett csak bizonyítani az igazát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!