Márta nem érti

2018. október 26. 09:26

Demeter Márta bebizonyította, hogy teljesen alkalmatlan képviselőnek.

2018. október 26. 09:26
Nagy Dóra
Magyar Hírlap

„Demeter Márta Orbán Viktor tizennégy éves lányát összekeverte egy magyar katona kétéves gyermekével, és ez alapján fogalmazott meg egy durva, ártatlanokat meghurcoló kirohanást a parlamentben. Személyes adatokkal élt vissza, rágalmazott, és még földrajzból is megbukott, amikor szigetként hivatkozott egy városra. Ezzel is bizonyította, mennyire felkészülten teszi fel a kérdéseit, és áll oda a T. Ház elé nap mint nap. Persze nyilván nem így történt az eset az ő világában, és a gonosz Orbánék csak kitalálják ezt az egészet, hogy Demeter Mártának rosszat csináljanak, hiszen olyan félelmetes jelenség, és a mögötte álló alakulat is kormánydöntögető erővel bír, ami ellen tenni muszáj. Ez a történet két dologra enged következtetni. Az egyik az, hogy Demeter Márta funkcionális analfabéta, hiszen amikor kikérte betekintésre az iratokat, látnia kellett, hogy kiről is van szó. Ennek ellenére beszélt butaságokat, ami vagy azt mutatja, hogy dilettáns és felkészületlen, vagy azt, hogy szándékosan hagyta figyelmen kívül a tényeket. Nos, amennyiben ez utóbbi az igaz, akkor az még rosszabb, mintha simán csak nem tudna olvasni. Ugyanis ebben az esetben politikai haszonszerzés céljából ártatlanokat is képes beáldozni merő rosszindulatból, Orbán-gyűlöletből, leírva őket járulékos veszteségként. 

Ez utóbbi eset már csak azért is elképzelhető, mert tudta, hogy partnerei is vannak a hazugság elterjesztéséhez. A roppant haladó és emberi jogokra oly érzékeny baloldali média ugyanis tényként kezelve közölte Demeter Márta állításait. Szereplői tették ezt úgy, hogy nem is vették a fáradságot, hogy legalább ők utánanézzenek a tényeknek, ha már a képviselő asszony erre nem ért rá, vagy nem érdekelte. Gyönyörűen beindították a fake news-rakétáikat, szépen végigdöngették ezzel a kacsával a világhálót, hogy aztán mélyen hallgassanak a valóságról, amikor kiderült. Sőt, vannak akik egyenesen arról írnak, hogy a kormánypárt kitalált egy fiktív századost egy fiktív családdal. Cáfolatként csak azt fogadnák el, ha az említett személy kiállna a nyilvánosság elé, hogy aztán tovább zaklathassák őt és a családját. Szerintük így kell működnie egy felelős médiumnak. Demeter Márta pedig ezzel összhangban időközben rákönyökölt a törlés gombra, és igyekezett eltüntetni a hülyeségére rávilágító kommenteket a Facebook-oldalán, ahogyan azt a haladó, szólás- és véleménynyilvánítás szabadságát nap mint nap féltő demokratáktól megszokhattuk. Mert ami törölhető, az nincs is, így ő nem is csinált semmi rosszat, és nem is érti, mi a gond. 

Demeter Márta bebizonyította, hogy teljesen alkalmatlan képviselőnek, az meg csak hab a tortán, hogy a honvédelmi és rendészeti bizottság alelnökeként, milyen adatokhoz férhet hozzá, amelyeket aztán a saját szája íze szerint tereget ki ország-világ előtt pusztán azért, mert az Orbán szó láttán bekattan valami a fejében. Elmondható, hogy Demeter se képviselőnek, se bizottsági alelnöknek nem alkalmas. Ám még mindig ott van neki a társelnöki pozíció a pártjában. Ha kampányjelleggel követte el ezt az ámokfutást, akkor láthatjuk, hogy sikerrel járt. Úgy látszik, a lehet más alatt azt kell érteni, hogy ott a vezetők »erényei« a következőkből állnak: felelőtlen, Orbán-gyűlölő, pozícióért és médiavisszhangért bármire képes, embereken átgázoló, valamint felkészületlenségből és/vagy rosszindulatból hazudozó látszatdemokrata. Reméljük, társelnöki megválasztásakor nem az volt az esküje szövege, hogy: »… az Alkotmányt és a jogszabályokat megtartom, a tudomásomra jutott titkot megőrzöm; munkám során választóim akaratához és megbízatásomhoz híven, lelkiismeretesen járok el…« Ez ugyanis nem megy Demeter Mártának.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. október 27. 19:27
Demeter Mártika olyan buta, hogy MÉG HAZUDNI SEM TUD úgy, ahogyan az egy politikustól megkivántatik. Lebukott. Páncser módon le. Kiállhat az M3-asra strichelni, "az" igy első blikkre--úgy tűnik-- "menni fog".
atila68
2018. október 27. 14:22
#kvótanő
gyaloggos
2018. október 27. 10:26
TÁRGY -és tényszerűen ismét: ÍRJON ide bárki 1, azaz egy, egészen pontosan egyetlen olyan kijelentést, nyilatkozatot, állítást, amelyikkel Demeter Márta titkos adatokat hozott volna nyilvánosságra! Kettőt állítása volt: 1./ Orbán Viktor lánya is utazott egy katonai gépen. 2./ EGY helyettes államtitkár utazott egy katonai gépen. EGYIK sem igaz, azt pedig Demeter Márta soha nem mondta, nem írta, hogy mikor, kik utaztak katonai gépen!
fakocka
2018. október 26. 15:09
Nagy Dóra bebizonyította, hogy teljesen alkalmatlan újságírónak. Propagandistának viszont kiváló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!