Aczél elvtárs csettintene

2018. szeptember 03. 19:06

Merkel és a sajtója végtelenítette az észvesztést Németországban.

2018. szeptember 03. 19:06
Szarvas Szilveszter
Pesti Srácok

„Németország épp most zuhan vissza a rémálomba, mert a propaganda, az üvöltés, a hazugságtömeg tehetetlenségi ereje és a gyűlölködés erre irányul, sőt ennél már többre is. Az ébredezés legapróbb jelét ugyanis meg kell büntetni, el kell érni, hogy a németek egyből az alvás úgynevezett NREM, legmélyebb fázisába essenek vissza, ahol a külső ingerekre adott reakciók minimálisra csökkennek.

Németországban, központi akaratra pont ezt hajtja végre a mainstream, migránssimogató propagandasajtó, amely már eddig is elsőosztályúan bemutatta, leleményessége nem ismer határokat, ha Steve Jobs történetekkel »agysebész« menekültként, »a gazdasági fellendülés csodafegyvereként«, »a német munkaerőhiány felszámolóiként«, a »teljes foglalkoztatottság megvalósítóiként« kell lefesteni a Németországot elárasztó gazdasági bevándorlókat, kulturális és vallási térfoglalókat.

Chemnitz után reménykedtünk, de a valódi propagandisták az arcunkba röhögtek, és olyat mutattak, amelyre még Aczél György, valamint a cenzúra- és propagandaosztály minden naftalinszagú, kivénhedt szőrehullató komcsija is csak csettintene. (...)

Merkel és a sajtója végtelenítette az észvesztést Németországban, olyannyira, hogy a külföldieknek szóló német közszolgálati médium, az agymosodaként működő Deutsche Welle ma egy angol nyelven feliratozott, archív felvételekből összevágott videót is közzétett, amelyen német szélsőséges borítanak lángba városrészeket, és amelynek az a fő üzenete, hogy a német újraegyesítés óta a neonácik akciói 197 halálos áldozatot követeltek Németországban. Még tovább fokozva: a migránsok nem gyilkolnak, csak a szélsőségesek, a neonácik, a tüntetők. Itt tartanak. Ezt közvetítik a világnak. Igazi, gusztustalan gyűlöletpropaganda, német sajtó a neved.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2018. szeptember 04. 08:42
Mégis mint várunk Erich Honecker utolsó aktív tanítványától? Mégis mit?
luzitanxaver
2018. szeptember 03. 21:17
A németek, ha egyszer valamire közösségileg rákattannak, képtelenek azt nem az extremitásig tolni. Bővebben ld. Hamvas Béla "Németség" című esszéjét.
56október
2018. szeptember 03. 20:23
Szilvikém, nem csak Aczél elvtárs csettintene. Göbbels Parteigenosse is....
Caipirinha
2018. szeptember 03. 20:15
Át kéne futniuk a magyar sajtót az 50-52 , a csehet a 65-67, a lengyelt a 68-72 közötti évekből. A lengyeleknél már a TV archívot is érdemes átnézni. Valóság kontra Szuggesztió meccs. Minél később jön el az előbbi győzelme, annál nagyobb a durranás. A németek alaposságát ismerve ,ha ott egyszer a valóság nyer, hát, fusson,ki merre lát... nem kívánnám ezt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!