Hogyan ünnepeljem meg a tízezredik követőmet?

2018. szeptember 11. 10:53

Az Osztrák-Magyar Monarchia újraalapítása eltarthat egy darabig, szóval várom az ötleteket.

2018. szeptember 11. 10:53
Habsburg Eduárd
Twitter

Köszönet az összes fantasztikus követőmnek, már 9500-nél tartunk. Hogyan kéne ünnepelnem, ha elérem a 10 000 követőt? Vannak ötleteim, de talán nektek jobbak vannak – hallgatlak titeket :D”

„A Szent Római Birodalom, de még az Osztrák-Magyar Monarchia újraalapítása is eltarthat egy darabig, szóval továbbra is várom az ötleteket, milyen szórakoztató dolgot csinálhatnék, amikor elérem a 10 000 követőt. Videó, amiben magyar ételeket főzök? Vagy a Habsburgokról kérdezgetnétek? Elő a javaslataitokkal!"

(Habsburg Eduárd, Magyarország Apostoli Szentszékhez akkreditált nagykövete, lapunk vele készült interjúját ezen a linken olvashatják.)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2018. szeptember 12. 21:29
Szarajevói kirándulást semmikép nem javasolnék.
Vakfolt
2018. szeptember 12. 14:41
"Az Osztrák-Magyar Monarchia újraalapítása eltarthat egy darabig, szóval várom az ötleteket." "újraalapítása", egyáltalán alapítása .. hát ö. És várja az ötleteket. Arrogáns, pökhendi nímand. Amúgy meg mi a faszom az a "Magyarország Apostoli Szentszékhez akkreditált nagykövet" ez valami egyházi méltóság? Hát én nem mondom, hogy éljen eduárd. Bazmeguárd.
fogas paduc
2018. szeptember 12. 12:24
Hát, ha meggondolom, akkor a Habsburgok sok aljas dolgot elkövettek a rájuk bízott Magyarországgal szemben, így hát , izé, nem fogom támogatni az ötletet......
Edvind Johnsson3.0
2018. szeptember 11. 21:43
Lődd főbe magad, szerény, bensőséges keretek között, egymagadban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!