Tükörtörők

2018. augusztus 02. 11:38

Ha valaki elhízik, viszonylag ritkán hiszi azt, hogy hadjáratot indított ellene a tükör. Az LMP most mégis ezt teszi.

2018. augusztus 02. 11:38
Zoltai Ákos
Népszava

„Ha valaki elhízik, viszonylag ritkán hiszi azt, hogy hadjáratot indított ellene a tükör, amelyben kövérnek látszik. Az LMP pár hete mégis azért tartott rendkívüli ülést, mert vezetői úgy vélték: »médiahadjárat« folyik ellenük. Ez ijesztően hasonlít a kormánypárt hosszú évek óta tartó kommunikációjára, amely szerint ők soha nem hibáznak, csak a sajtó tehet mindenről. 

Már ez sem kis kommunikációs bravúr az LMP-től, de mint később kiderült, még ezt a szintet is sikerült megugrania az – állítólag – Lehet Más a Politikának, amikor interjút kértünk Moldován Lászlótól, a párt etikai bizottságának volt vezetőjétől. A most már fővárosi elnökként tevékenykedő politikus megszólalása finoman szólva is indokolt lett volna, hiszen az általa vezetett grémium végigbírságolta a fél pártot – abszurd módon Szél Bernadett jelenlegi társelnököt is eltiltotta a párttisztségektől –, majd mindezek után a főbüntetőt is lapátra tették. A rendre transzparenciát és tiszta viszonyokat hirdető, mit több, követelő párt magával szemben a jelek szerint megengedőbb: azt ugyan nem tiltották meg, hogy interjút készíthessünk a politikussal, de kikötötték, kizárólag fővárősi témákról szabad szót ejteni, a fegyelmi ügyekről még véletlenül sem.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
libantkomcsi
2018. augusztus 02. 19:19
Ki legyen az ellenzék vezére? A főkommunista?
Aerion
2018. augusztus 02. 14:35
Egyetértek!
Edvind Johnsson3.0
2018. augusztus 02. 14:10
Se íze se bűze párt. Mehet a lecsóba.
tango47
2018. augusztus 02. 12:01
" Ez ijesztően hasonlít a kormánypárt hosszú évek óta tartó kommunikációjára, amely szerint ők soha nem hibáznak, csak a sajtó tehet mindenről. " Ezt a baromságot honnan vette? Legalább egy példát kérünk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!