Gusztustalan öngól, amikor a ballibek a volt MTV-székháznál tüntikéznek a sajtó szabadságáért

2018. augusztus 02. 18:16

2006 és 2018 között sok minden változott, csak egy dolog nem.

2018. augusztus 02. 18:16
Vincze Viktor Attila
888

„2006-ban pont a ballib újságírók bizonyították be, hogy mennyire nem is érdekli őket a sajtószabadság. Nemcsak azzal, hogy addigra már minden nem baloldali újságírót eltávolítottak a közmédiából, de azzal is, hogy az MTV híradója egész egyszerűen nem számolt be a saját épületének az ostromáról. (Kert Attila, az MTV híradójának akkori főszerkesztője, ma az Euronews magyar adását irányítja.) 

Külön perverz csavar a történetben – Simicska Lajos és a balliberális oldal egymásra találásának, illetve az elmúlt napok történéseinek köszönhetően –, hogy most több olyan ballib újságíró is távozik, illetve távozott a Hír TV-től, akik annak idején megbízható balliberális újságírókként magas fizetésért ültek bent az MTV megostromolt székházában (például D. Bányász G., M. Kiss és még sokan mások is).

Tehát most azokért a ballib, fake news-gyártó kisiparosokért tiltakoznak a ballibek az MTV volt székháza előtt, akiknek a diktatórikus és hazug mindennapi működése miatt 2006-ban a demonstrálók megostromolták az MTV székházát. 

Most azok tüntikéztek a volt MTV-székház előtt a Hír TV miatt, akik annak idején bent voltak az épületben, de valahogy elfelejtettek tudósítani a saját épületük »ostromáról«. A Hír TV viszont megtette ezt helyettük.

2006 és 2018 között sok minden változott, csak egy dolog nem: a ballibek támogatottsága, ami egyre közelebb van a nullához.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
apika2
2018. augusztus 03. 14:27
A ballib médiaszabadság: - Napkelte az MTV-n -Bolgár György a Kossuth rádión...
Mbear
2018. augusztus 02. 21:27
Jól van takonygerinc, itt a trafikod.
zakar zoltán béla
2018. augusztus 02. 21:15
Pesti Hírlap------->>>>2018.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Elnéztem ezt a Stumpf Andrásnak kereszteltet és Csuhaj Ildikó Lendvai Ildikó után-futót, miközben Harrach Pétert próbálták szétszedni! Ildi olyan, amilyen,de Andriska maga a "Tekeredik a kígyó rétes akar lenni..."Undorító-Ízléstelen! Párhuzamosan néztem Zöldiéket! Ég és föld!!!
Thasaidon
2018. augusztus 02. 20:46
Mi ez a szóhasználat már megint, hogy "tüntikézés"? A meleglobbi keze már a "jobboldali" "újságírásba" is betette a lábát?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!