Svindli

2018. augusztus 27. 10:46

Miközben ég a ház, naponta becstelenítik meg a német lányokat és verik fél hülyére az eurócentekért kirabolt svéd vagy belga nyugdíjasokat.

2018. augusztus 27. 10:46
Udvardy Zoltán
Figyelő

„Az ember e hihetetlenül toleráns világtörténelmi korszakban – melynél el- és befogadóbb talán csak a sztálini szovjet éra volt, elfogadva bármely egyszerű központi bizottsági tag jellemhibáit és befogadva a népesség jelentős részét a vonzó, frissen épített munkatáborok sokaságába – valahogy belefásul a nyakló nélkül ömlő hülyeségbe, amellyel Moszkva kifáradásával most Brüsszel korifeusai szolgálnak.

Itt van korunk pestise, a nyakló nélkül a védtelen Európára ömlő, fenyegető bevándorló-özön. Mikor az ember már kedvére kikacagja vagy éppen kidühöngi magát, kezdi megunni azt, hogy e jámbor, jobb sorsra érdemes európai vezetők, élükön egy eszement alkoholistával, ez esetben is szinte csak a legsúlyosabb hülyeségeket nyomják. Miközben ég a ház, naponta becstelenítik meg a német lányokat és verik fél hülyére az eurócentekért kirabolt svéd vagy belga nyugdíjasokat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2018. augusztus 28. 00:26
"Miközben ég a ház, naponta becstelenítik meg a német lányokat és verik fél hülyére az eurócentekért kirabolt svéd vagy belga nyugdíjasokat." Hogy kezdődik a fideszes ima? Mindennapi rettegésünket add meg nekünk....
balbako_
2018. augusztus 27. 15:58
Ugyanez a svédeknél, franciáknál, németeknél. A nyugat halála.
fakocka
2018. augusztus 27. 15:08
Még egy lelkes propagandista.
Tiszafa
2018. augusztus 27. 11:57
" Miközben ég a ház, naponta becstelenítik meg a német lányokat és verik fél hülyére az eurócentekért kirabolt svéd vagy belga nyugdíjasokat.” Mindenki azt kapja, amit megérdemel. Tán a német, a svéd, vagy a belga tett valamit a mi sorozatban elszenvedett nyomoraink ellen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!