Több ezer nőt kurváz le épp valaki Magyarországon

2018. augusztus 25. 10:00

Lehet, hogy baráti beszélgetésben, lehet, hogy a négy fal között üvöltve vagy épp suttogva.

2018. augusztus 25. 10:00
Pásztory Dóra
WMN

„A Wladár-ügy szerintem nem ügy, inkább jelenség. Nem egy újabb zaklatási botrány, ahogy egyes sajtóorgánumok hirdetik, nem is szexuális bántalmazás, és nem is az egész sportágat felkavaró skandalum. Hogy összefüggésbe lehet-e hozni a #metoo-kampánnyal, az már árnyaltabb kérdés, az biztos, hogy több ezer nőt kurváz le éppen valaki csak Magyarországon, míg én megírom ezt a néhány gondolatot. Lehet, hogy baráti beszélgetésben, lehet, hogy a négy fal között üvöltve vagy épp suttogva.

És az is lehet, hogy a nyílt utcán, egy autóban ülve vagy egy ártatlannak tűnő baráti beszélgetés közepette.

Azt pedig el sem tudom képzelni, hány ember privát beszélgetését veszik föl, hallgatják le ezekben a percekben úgy, hogy fogalma sincs róla. Mindezt azért teszik, hogy valamikor, valamiért felhasználják ellene, hogy előnyökhöz, javakhoz, hatalomhoz, pozícióhoz jussanak az illegális felvételnek köszönhetően, de nincs illúzióm afelől, hogy többeket érint ez is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2018. augusztus 27. 17:03
Nem szép dolog ízléstelen megjegyzést tenni bárkiről, de egy érdemrendet sem szebb visszaadni azért, mert egy nemszeretem újságíró is olyant kapott.
Rockpapa
2018. augusztus 27. 09:47
A férfiakat csak pasinak tituláljátok.Rántott húsos szendviccsel működő vibrátornak.Vagy csak egyszerűen fasznak.Naponta hangzik el "az a mocskos strici"mondat.Faszkalapok vagyunk ,akik a faszukban tartják az eszüket.Puhapöcs,üres fejű bájgunár.És még mi minden hangzik el a nők szájából naponta.
szbalint
2018. augusztus 27. 09:38
Te ütődött nyomorék kurva! :)
Akitlosz
2018. augusztus 27. 09:14
Szörnyen borzalmas. Borzasztóan szörnyű. A nyelvét kitépni az ilyennek! De csak miután a tolvajok kezét levágták és a gyilkosokat felakasztották. Mert van ennél pár kicsit nagyobb és fontosabb probléma is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!