Házelnök úr, vajon a napi 15 kilakoltatásért is a képzelt „genderizmus” a felelős?

2018. augusztus 20. 17:10

Az éheztetett menedékkérők és az otthonaikat elhagyni kényszerülő százezrek egyaránt egy cinikus, emberellenes kormányzat tünete.

2018. augusztus 20. 17:10
Pap Szilárd István
Mérce

„Az éheztetett menedékkérők és az otthonaikat elhagyni kényszerülő százezrek egyaránt egy cinikus, emberellenes kormányzat tünete,
egy olyan kormányzaté, amelynek saját csókosainak feltőkésítése, a multiknak adott adókedvezmények és a nagybirtok támogatása fontosabbak, mint a dolgozók érdekinek védelme, a devizahitelesek problémáinak valódi kezelése, a kistermelők támogatása vagy épp a kilátástalanságból menekülők emberséges kezelése.

A társadalmi nemek tanulmánya ellen indított legújabb hadjárat csupán látszattevékenység, manipulációs munka, melynek épp az a célja, hogy álságos módon érdekazonosság látszatát teremtse meg kormányzat és nép között. Hogy elhitesse: a kormány megvédi a magyar népet a különböző rátörő külső veszélyektől legyen szó menekülő emberekről vagy a semleges vécéktől.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2018. augusztus 21. 20:11
Pap te a Féknyúz atyja vagy. Amilkor a 2654 Bokros nyugdíjas fagyott meg a saját lakásában, nem jutott eszedbe ilyen cikket írni. Miért?
Dugó Boss
2018. augusztus 21. 15:41
Jó látni, ahogy ez a sunyi, aljas törpe minoritás elfehéredett körmökkel kapaszkodna a közéletben, irodalomban, művészetben kiépített hadállásaikba. Bugrisok, ócska, idejétmúlt panoptikumfigurák vagytok, csutlák ballikak. Eljárt felettetek az idő. Nem trendi az a kommancs ájer, ami a testszagotokkal keveredve belengi a légteret. Eljárt felettetek az idő. Muhaha!
tango47
2018. augusztus 21. 13:10
A posztoló keveri a szezont a fazonnal.
august
2018. augusztus 21. 07:10
Az éheztetett menedékkérők és az otthonaikat elhagyni kényszerülő százezrek egyaránt egy cinikus, emberellenes kormányzat tünete. ------------------------- :) Azon gondolkodtam, hogy a kedves médiamunkás nagy emberbarátnak nevezné-e a kormányzatot, ha az éhező menekültcsalád költözne be a kilakoltatottak helyére, mint az teszi a hatalom több 'ejrópúniós nagyvárosban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!