Új osztás, új remények

2018. augusztus 06. 07:58

A civil szervezet üdvözli a Hír Tv-ben történt változásokat.

2018. augusztus 06. 07:58
Honfoglalás 2000 Egyesület
OS-MTI

„HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: ÚJ OSZTÁS, ÚJ REMÉNYEK

A civil szervezet üdvözli a Hír Tv-ben történt változásokat, sikert, eredményes munkát és jó közérzetet kíván minden munkatársának. A változás előtt sok ellenzéki honfitársunk nézte a Hír Tv-t: bízunk benne, hogy továbbra is kedvelni fogják. Az Egyesület levélben kérte a szerkesztőséget, hogy kiegyensúlyozott, tárgyilagos hangvételű riportok kerüljenek a képernyőre, melyekben olyan vendégeket is láthatnak a nézők, akik – legyenek bár baloldali gyökerűek – tekintélyüket, ismertségüket készek a nemzet szolgálatába állítani, mint pl. Gazsó F. Szűrös M. Szili K. Thürmer Gyula és mások. 

A Honfoglalás egyesület az egyetlen civil szervezet, amelyik töretlenül harcol a magyarságot megosztó civakodás, a megosztottság ellen! Azt akarjuk, hogy a jóérzésű magyarok, vállvetve harcoljanak a népünk jövőjét veszélyeztető jelenségek ellen, ám… az összefogáshoz vezető útion a kezdő lépést mindig – az úgymond helyzetben lévőknek kell megtenni. 

A Hír Tv éljen a lehetőséggel: legyen a társadalmi megbékélés kovásza, kezdeményezője – új osztás, új remények, történelmi lehetőség! 

Honfoglalás 2000 Egyesület – Nemzeti Szociáldemokraták – Pannonpuli.hu

Kiadó: Nemzeti Szociáldemokraták”

(OS-MTI)

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Edvind Johnsson3.0
2018. augusztus 07. 18:32
Amit 10 év alatt felépítettek nehéz, fáradságos munkával, azt "g" Lajcsi 10 nap alatt lerombolta. Azt mondom, várjuk ki a végét!
Ján Fortunák
2018. augusztus 07. 18:29
Ez a szöveg önmaga paródiája. De hát embert barátjáról...
Babivadász
2018. augusztus 06. 19:35
Hír tv visszafogja kapni , régi jól megérdemelt nevét. Mocskos hír tv.
Robur
2018. augusztus 06. 19:28
Gusztustalan kormánypropaganda fog menni a Hír tv-n, vén idióták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!